Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:20, 17. 4. 2022.

Dvoje povređenih u nezgodi na Bulevaru cara Konstantina, automobil se prevrnuo i udario u kamion

saobracajna policija Teška saobraćajna nezgoda u Nišu; Foto: A. Kostić

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se rano jutros kada je automobil "folksvagen" na Bulevaru cara Konstantina u Nišu sleteo sa puta, prevrnuo se i udario u parkirani kamion. U nezgodi su povređeni 34-godišnji vozač vozač automobila i 40-godišnja žena, koja je bila na mestu suvozača, i oni su prebačeni u Urgentni centar.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jova1245

    13:44 // 17. 4. 2022.

    Taj kruzni kod Elektronske! Treba vratiti raskrsnicu kao pre! Nije bezbedan i pravino napravljen! Pogresno je misliti da ako postujes brzinu nezgode se nece desavati. Uvek ce biti neko ko ce biti pijan i voziti brzo. Ali to nije razlog da pogine ili odleti u drugu traku i ubije nekok neduznog. Treba napraviti taj kruzni da bude bezbedan a ne da se bavimo demagogijom!!!

    • Pera Kojot

      14:33 // 17. 4. 2022.

      Onaj ko sedne pijan za volan, treba ga kazniti, oduzeti dozvolu 5+ godina i poslati na psihijatrijsko posmatranje. Za njega ni pista nije bezbedna.

    • Little Bee

      16:24 // 17. 4. 2022.

      A kako je to kruži tok za većinu bezbedan, a za nekolicinu kretena koji lete pijani nebezbedan?! Živim ispred Niške banje i prošla sam tu desetak hiljada puta i baš nikada za mene nije bio nebezbedan.

    • Bruno

      17:19 // 17. 4. 2022.

      On nije vozio brzo, nego je nisko leteo 30tak metara.

    • niszvezda

      08:25 // 18. 4. 2022.

      Da be, treba da se napravi petlja ko na autoput, plus pasarela za pešake da ne bi smetali ovima što voze 120 kroz grad... Ograničenje brzine i poznavanje PSP je najbitnije za smanjenje saobraćajnih nezgoda...
      P. S. Nadam se da je tvoj komentar bio ironičan...

  • Naissus

    18:57 // 17. 4. 2022.

    Brzina je uzrok nezgode. Niko ne postuje brzinu ispred kruznog toka. Niko! A posle je svima kriv Djavo i "nebezbedni kruzni tokovi", to kad cujem muka mi je. A sta su, gospodo, "bezbedni kruzni tokovi"? Pa nije malouman onaj ko je rekao znakom "30 km/h, kruzni tok". Vozi 30 i nista ti nece biti. Vozi 130 i misli se sta ce ti biti

  • Zoran

    07:26 // 18. 4. 2022.

    Nije sleteo sa puta nego odleteo. Sad sam vido taj kamion, on mu je uleteo u kabinu. Ko zna koliko je brzo vozio

  • Sasa S.

    09:54 // 18. 4. 2022.

    U delu prema elektronskoj industriji taj kruzni tok ima veoma loš nagib. Na stranu bahati i siledzije oni nisu predmet mog komentara. Probajte po klizavom kolovozu da udjete iz smera Niša u unutrašnju traku sa brzinom od samo 40 na sat i odklizaćete u suprotnu traku. Što je auto duži mogućnost proklizavanja se uvećava. Dodatno u spoljašnjoj traci na skretanju prema Ei mesecima je stajala rupetina.

  • Jasar

    10:11 // 18. 4. 2022.

    Taj kruzni tok je los izbacuje u voznji, klizav itd....

  • Dragan, Niš

    10:50 // 18. 4. 2022.

    Svrha kružnih tokova je da smanji gužve i ubrza protok vozila,međutim većina kružnih tokova kod nas je jednostavno umetnuta u postojeće prostore sa malim prečnikom kruga, pa vozačima dozvoljava da skoro pravolinijski, kršeći sve propise, prođu kroz njega.I sa neprilagođenom brzinom većom od 40km se prolazi rizikujući da se izleti iz kruga.A ovakvo izletanje i tumbanje je samo veoma brza vožnja.

  • Miljan

    07:42 // 19. 4. 2022.

    I sad ce opet da posade radar u 8 ujutru i 5 popodne kad se ide sa i na posao. Da pisu kaznu za 55, a posle ponoci kad se vozi 120 bulevarima naravno nema nikog...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: