Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:09, 28. 12. 2021.

| Hronika

Dvojica vozača u Leskovcu vozila sa skoro 2 promila alkohola u krvi i izazvala saobraćajne nezgode

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
alkohol
Vozili pod dejstvom alkohola; foto: media.defense.gov/CC

Tokom redovne kontrole u prethodna tri dana policija u Leskovcu je iz saobraćaja isključila 4 vozača koja su vozila u pijanom stanju. Među njima je 23-godišnjak sa 1,88 promila alkohola u krvi i koji je automobilom sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu, dok je 63-godišnjak sa 1,76 promila prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u drugo vozilo.

Leskovačka policija je isključila iz saobraćaja i 43-godišnjeg vozača "lagune" koji je vozio sa 2,24 promila alkohola u krvi i u vreme zaštitne mere zabrane
upravljanja vozilom, 77-godišnjaka za volanom "korse" sa 1,34 promila, kao i 28- godišnjaka koji je odbio da se alkotestira.

U Leskovcu je 23-godišnji muškarac upravljajući automobilom "bmv" sa 1,88 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, udario u ogradu jednog dvorišta i u parkirano vozilo, dok je 53-godišnji vozač "pasata", vozeći sa 1,76 promila, prešao u suprotnu kolovoznu traku i sudario se sa "kijom" kojim je upravljala 48-godišnja žena. U ovim nezgodama niko nije povređen - saopštavaju iz policije.

Policija je u Lebanu zaustavila 22-godišnjaka koji je bio za volanom "pežoa" sa 1,24 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača, kažu iz policije, biće podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti javnog saobraćaja na putevima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: