Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:09, 27. 1. 2013.

| Hronika

Eksplozija bombe kod Durlanske pijace

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
bomba durlanska pijaca

durlanska pijaca U incidentu koji se dogodio jutros oko 7 sati potpuno je uništen jedan lokal, dok su oštećeni susedne prodavnice kao i nekoliko stanova u istoj stambenoj zgradi.

Eksploziju je izazvala bomba postavljena ispod automobila parkiranog ispred jednog od lokala.

U trenutku eksplozije u automobilu je, prema i dalje nepotvrđenim informacijama, bio Đorđe Stojanović (33), čija porodica je vlasnik poznate menjačnice "Cekin" u Knjaževačkoj ulici u okviru koje se bavila i "novčanim pozajmicama".

durlanska pijaca bomba Reč je o stambenoj zgradi neposredno uz samu pijacu, a za sada nema informacija da je još neko povređen.

U eksploziji je potpuno uništen lokal ispred koga je automobil bio parkiran, popucala su stakla na susednim prodavnicama i stanovima, dok je vatra izazvala požar u stanovima iznad.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bolek

    23:06 // 28. 1. 2013.

    B92:
    http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=905&yyyy=2013&mm=01&dd=28&nav_id=681670

    Svi mi koji živimo u Nišu znamo koliko je jaka veza između plave i tamne strane ovog grada - nije da ne žele da izaberu lokalnog šerifa - već godinama ne mogu da pronađu nekog dovoljno suicidnog za ovu poziciju na kojoj bi mnogima sa obe strane morao da stane na žulj...

  • je...vas komentar

    10:13 // 28. 1. 2013.

    Ja ne znam kako vas nije sramota da u svemu sto se desava trazite politiku i koristite istu da bi reklamirali raznorazne kampanje ....komentari su postavljeni da bi ljudi vodili konstruktivnu raspravu o dogadjajima koji neocekivano uplivaju i u nase zivote nicim izazvani vratite se na TEMU nemojte da prosipate demagogiju ovde.ovo su licni problemi i sporovi koji eskaliraju po ulicama javnim mestima ugostiteljskim objektima i sl a sve zbog toga jer ne postoji zdrava osnova i obaveza za poravnavanje dugova

  • nisam odavde

    02:23 // 28. 1. 2013.

    nisam odavde,nego ko je sad glavni u nisu po carsiskim pricama,poput luleta nekada itd...
    hvala na odgovoru upucenih u carsijske price,pozz

    • Miško Ristić

      22:49 // 28. 1. 2013.

      Lule je bio glavni za trenerke. Još kad ih podigne ko Cvećko, do grla...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: