Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:10, 20. 11. 2023.

| Hronika

Funkcioneru Demokratske stranke u Prokuplju preko noći zapaljene poljoprivredne mašine

Autor:Ljubiša MitićIzvor:Južne vesti
zapaljena mehanizacija
Momčilović pored zapaljene mehanizacije na svom placu; Foto: Lj. M.

Predsedniku prokupačkog Gradskog odbora Demokratske stranke Slaviši Momčiloviću zapaljeno je desetak poljoprivrednih mašina, čija je vrednost preko 50.000 evra. Momčilović kaže da se mehanizacija nalazila na placu u blizini sela Jugbogdanovac, odmah pored državnog puta Prokuplje - Niš, gde ima svoju firmu za uvoz i prodaju te mehanizacije i da se paljenje dogodilo u petak nešto pre tri sata ujutru.

Još u šoku, Momčilović je uplašen za svoju, ali pre svega i bezbednost svoje dece jer, kako tvrdi, neprijatelja nije imao, nikome ništa ne duguje, niti ko njemu duguje, a kao jedini mogući razlog navodi njegovo opoziciono političko delovanje i suprostavljanje vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci. mehanizacija Mehanizacija najpre polivena benzinom pa zapaljena; Foto: Lj. M.

Ja više ne znam šta može da mi se desi, uplašen sam za bezbednost svoje porodice. Neko je preko noći ušao na plac, polio mehanizaciju benzinom i zapalio. Nemam neprijatelje, nikome ne dugujem, ništa mi niko ne duguje. Ne vidim drugi razlog, osim da je ovo urađeno zbog mog političkog delovanja - smatra Momčilović.

Kaže da je nekoliko dana razmišljao da li da izađe u javnost jer se plaši šta još može da mu se desi, ali je, uz podršku svojih stranačkih kolega iz vrha Demokratske stranke u Beogradu, odlučio da progovori.

Momčilović je jedan od stotinak radnika JKP Hammeuma koji je prošle godine ostao bez posla nakon reorganizacije i gašenja pojedinih delatnosti te firme, koje su nakon toga prešle u nadležnost privatnog koncesionara iz Beograda. zapaljena poljoprivredna mehanizacija Momčilović uplašen za bezbednost svoje porodice; Foto: Lj. M.

Prvo su isterali moju ženu sa posla, prošle godine i mene, ja stvarno više ne znam šta da radim. Pokrenuo sam sopstveni posao, otvorio privatnu firmu, pokušao da se bavim uvozom mehanizacije iz Italije, sve je krenulo kako treba i sada ovo. Baš u vreme kada je zapaljena mehanizacija, bio sam u Italiji radi nabavke. Šteta je za mene velika, preko 50.000 evra i ne znam šta da mislim. Pitam se da li je sve ovo moguće da se neko na ovakav način sveti zbog mog političkog angažovanja, jer drugi razlog ne mogu da nađem zašto bi ovo bilo ko uradio - priča Momčilović.

U niškoj policiji su potvrdili da je primljena prijava o požaru i da je ekipa merošinske policije zajedno sa vatrogascima izašla na teren i o svemu obavestila nadležno Osnovno tužilaštvo u Prokuplju, kao i da povređenih na sreću nije bilo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ratko necak

    07:35 // 22. 11. 2023.

    A šta sad ispade da je on sad jadan što je izgorelo nešto njegovo ?

    Pa sve to je stečeno kradjom tako da samo bog uzima svoje.

    • Violeta

      11:10 // 26. 11. 2023.

      I šta sad što vi imate dijagnozu? Šta ste vi stekli? Kao član stranke i sa zapošljenjem u jkp ili JP nećete nikad ništa ni steći, sve i da pokradete dovoljno je što imate ozbiljno mentalno ograničenje da ostanete slepac. Bog vam pomogao

  • Smuk II

    20:50 // 21. 11. 2023.

    Rekoh ja da su "ponosni članovi" SNS-ovaca prodali dušu djavolu i što je najstrašnije nisu ni svesni tog svog čina!To su glavoseče i bez trunke kajanja su!Nema ih "ponosni članovi" i branioci lika i nedela njihovog "voljenog" i u svemu "neprevazidjenog",na ovom portalu!Gde je njihov "poklič" : "Bog na nebu a njihov "ideolog","vodja" - na zemlji!
    Zaboravili su da je Bog smestio djavola u pakao!

  • Ana

    19:53 // 21. 11. 2023.

    Fići ćemo da zapamtimo ono što je rekao 2012. da odbornici prokupačkog DS treba da nose žute trake. Odzvanja nam u ušima i dalje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: