Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:50, 29. 4. 2014.

| Hronika

Gazda “Impeksa” uhapšen zbog prodaje robnih rezervi

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
robne rezerve
Prodavao gradske robne rezerve; Foto:kurir-info.rs

Zbog toga što je prodao gradske robne rezerve koje je njegovo preduzeće trebalo samo da skladišti i time oštetio Grad Niš za više od 15,5 miliona dinara, uhapšen je Radiša Mladenović, vlasnik preduzeća “Impeks trgovina”.

Iz niške policije su saopštili da se sumnja da je Radiša, kao odgovorno lice, punomoćnik i vlasnik preduzeća DOO “Impeks trgovina”, u periodu od decembra 2009. do marta 2010. godine, u preko 35 maloprodajnih objekata svog preduzeća prodao robne rezerve koje je ovo preduzeće, prema ugovoru sa Gradom, trebalo da skladišti.

- Osnovano se sumnja da je prodao preko 86.000 kilograma šećera, preko 84.000 litara jestivog ulja i preko 16.000 kilograma soli, koje su mu kao robne rezerve Grada Niša poverene na čuvanje - stoji u saopštenju policije.

On se sumnjiči za zloupotrebu položaja odgovornog lica, kojom je pribavio “protivpravnu imovinsku korist u iznosu od preko 15,5 miliona dinara”.

Podsetimo, vlasnik ovog preduzeća, poznat i kao Raša “Impeks”, bio je uhapšen početkom 2011. godine zbog sumnje da je zloupotrebio ovlašćenja i oštetio poverioce. Tada je bio osumnjičen da je prilikom kupovine razne robe od više preduzeća, dovodio u zabludu predstavnike ovih preduzeća u pogledu plaćanja robe.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dragan milojkovic

    23:47 // 2. 5. 2014.

    NAJBOLJI DOBAVLJAC DRAGSTORA U SRBIJI.

  • dzonatan

    10:37 // 2. 5. 2014.

    Ne znam cemu ovi negativni glasovi na Aninom kom. Moja majka radila isto 15 godina za Impex kao obican trgovac, u Midzoru, bila je poštovana kao radnik, plata uredna, znala je za slobodan dan...

  • Dragana

    09:26 // 2. 5. 2014.

    Samo se u Srbiji vuku nude ovce na čuvanje !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: