Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:14, 10. 1. 2018.

| Hronika

Gorela još jedna kola u Nišu

Autor:B. Ž.Izvor:Južne vesti
Policija FOTO ALEKSANDAR KOSTIC
Istraga je u toku; foto: A.K.

Potpuno je izgoreo “audi A6” niških registracija, kažu u niškoj policiji, a kako novinari nezvanično saznaju, vlasnik nije niški funkcioner, niti zaposlen policajac, pa se zasad ne zna da li je na bilo koji način ovaj slučaj povezan sa prethodnim paljenjima automobila po Nišu.

Već 9. kola u samo 4 meseca gorela su u Nišu, a ovog puta, kako novinari nezvanično saznaju, vatra je buknula u Pribojskoj ulici, u niškom naselju Komren.

U 3:30 jutros policiji je prijavljeno da je došlo do požara na vozilu marke "audi", policija je obezbedila mesto požara - rekli su u policiji.

Policija je, dodaju, o ovom slučaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Podsetimo, u Nišu je izgorelo čak 8 vozila za samo nekoliko meseci. Iako pojedini vlasncii među kojima su javni funkcioneri i policijski službenici, sumnjaju da im je požar podmetnut, još nijedan slučaj nije rešen.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Bane

    01:29 // 15. 1. 2018.

    Vratile se devedesete...

  • Vozdovac

    05:31 // 11. 1. 2018.

    Strasno,strasno,a kad napisem da se parkiraju u dvoristu Vozdove skole,a nacelnik skolske uprave ne preduzima nista,kao da nekome vadim oci.Trazim da se direktorka skole pozove na odgovornost zato sto se automobilima dozvoljava ulaz u skolsko i zasto se isto ne zakljucava.Na jednom roditeljskom sam to pitao i nisam dobio odgovor.

    • komsija iz zgrade

      10:07 // 11. 1. 2018.

      @Vozdovac Ljudi,trazite roditeljski sa direktorkom,organizujte se i ne dozvolite da kao roditelji dece koja idu u tu skolu,zbog nemara i javasluka jedna od najstarijih skola izgleda onako jadno i zapusteno.Parking je slika i prilika brige za decu.Duznost vam je kao roditelja da prijavite inspekcijama i skolskoj upravi i tako povecate bezbednost SVOJE DECE.Automobilima nije mesto tu,ma ciji da su

  • Jasar

    22:39 // 10. 1. 2018.

    Sta je ovo braco,apokalipsa se blizi ili koj ....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: