Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:08, 25. 1. 2021.

| Hronika

Goreo automobil na Vizantijskom Bulevaru, niko nije povređen

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
vatra
Pre 4 godine izgoreo je automobil tadašnjeg zamenika gradonačelnika Niša, a slučaj još nije rasvetljen; foto: FB strana Banđur

Policiji je noćas oko 3:30 prijavljeno da gori parkirani automobil na Vizantijskom Bulevaru u Nišu, a povređenih, potvrđuju, nije bilo. Kako navode, požar je brzo ugašen, a u policiji kažu da intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti događaja. Još nema informacija da li je automobil zapaljen ili se zapalio sam.

Kome je pripadao automobil koji je goreo noćas, još nije poznato, a iz policije navode da su odmah po prijavi izašli na lice mesta, dok su vatrogasci ugasili požar. Nisu precizirali o kom vozilu je reč, ali se ono nalazilo na parkingu kada je buknula vatra. Navode da za sada nije poznat uzrok.

Požar u kome nije bilo povređenih lica je ubrzo ugašen, o događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu po čijem nalogu je izvršen uviđaj – navode u policiji.

Dodaju da intenzivno rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti, još nema informacija da li je automobil zapaljen ili se zapalio sam.

Inače, posledjih godina među zapaljenim automobilma našli su se i oni koji pripadaju niškim funkcionerima, biznismenima, ali i policijskim službenicima. Septembra prošle godine zabeležen je i poslednji slučaj kada je goreo automobil u Nišu, ali u tom slučaju nije bilo sumnjivih okolnosti.

Serija paljenja automobila zahvatila je Niš 2017. godine, a do 2019. je izgorelo dvadesetak vozila. Neki od tih slučajeva su rasvetljeni, ali prvi slučaj koji je privukao pažnju javnosti, kada je novembra pre 4 godine izgoreo auto tadašnjeg zamenika gradonačelnika, a sada poslanika SNS-a Niša Miloša Banđura, do danas nije rasvetljen.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dača

    12:31 // 31. 1. 2021.

    Gde je to bilo tacno na Viz. bulevaru ?

  • nais

    17:20 // 27. 1. 2021.

    U beogradu se pravi metro kako bi se smanjio broj vozila na ulicama, Niš ipak ima drugačije metode, mnogo jeftinije...

  • Razbibriga

    18:34 // 26. 1. 2021.

    Oce to,oce . Autu dojadilo da radi svoj posao, pa se sam zapalio .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: