Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:00, 27. 7. 2018.

| Hronika

Lokalizovan požar u hotelu "Partizan" u Niškoj Banji

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
lokalizovan pozar
Požar lokalizovan nakon 2 sata; foto: JV

Požar koji je izbio u zapuštenom hotelu "Partizan" u Niškoj Banji je lokalizovan oko 21:40, kako su saopštili iz niške policije, ali su vatrogasci i dalje na terenu. Zbog čega je vatra počela da gori na krovu i dalje se ne zna, a u policiji navode da niko nije povređen.

Ogroman dim počeo je da kulja sa zadnjeg sprata zapuštenog hotela "Partizan" u Niškoj Banji nešto pre 20 sati, a vatrogasne patrole su 2 sata gasile požar koji se brzo širio. U policiji kažu da vatrogasno-spasilačke jedinice i dalje gase vatru.

Veliku vatra koja je zahvatila krov hotela proširila se i na potkrovlje, a novinar Južnih vesti sa lica mesta kaže da su pucali prozori i da je vatra "izbijala" napolje. gori hotel Vatra izbija napolje; foto: JV

Predsednik Opštine Niška Banja Dejan Jovanović naveo je da vatra nije kontrolisana, ali se na sreću požar nije proširio na šumu i okolne objekte.

Upravo se obrušio deo krova, ja strahujem da požar ne prođe sa druge strane i da vatra ne zapali delove kuća. Zasad, prema našim informacijama, nema povređenih, ali vatra nije pod kontrolom - kazao je ranije Jovanović.

Vatra se toliko brzo širila da je zahvatila i drugi deo hotela i materijalna šteta je velika. U gašenju požara vatrogascima pomažu i ekipe Rusko-srpskog humanitarnog centra.

Iz policije kažu da je prijava primljena u 19:40, nakon čega je obaveštena Uprava za vanredne situacije, a požar gasilo 17 vatrogasaca-spasilaca, sa 6 vatrogasnih kamiona.

Građani su zamoljeni da se udalje, a Parking servis je sklonio automobile koji su parkirani u blizini.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • komsija

    17:41 // 28. 7. 2018.

    Ja ne znam ko daje pogresne informacije...licno sam pozvao vatrogasce u 19 h kad se cula eksplozija i krenula vatra(toliko o slucajnom izbijanju pozara) da bi prve ekipe stigle tek oko 19. 45.Svaka cast vatrogascima koji su tada stigli i poceli sa gasenjem ali kao da im je neko naredio da guraju kamione od vatrogasnog doma do banje..To je pitanje za komandira.Pozar je izbio na dogradjenom delu

  • dr

    14:41 // 28. 7. 2018.

    Inače, umalo da zaboravim, mnogo je bitniji deda Jelene Đoković nego jedan hotel u Niškoj banji, koji bi mogao za zaposli više desetina ljudi ove siromašne opštine.

  • dr

    14:26 // 28. 7. 2018.

    A gradsko rukovodstvo muk! Niko ništa, kao da je izgorela neka šupa na livadi! I mediji ovi beogradski objavili vest a akcenat je da hoetel ne radi već 10 godina. Zaključak i nije strašno što je izgoreo!. Sramota jedna u kakvom gradu i državi živimo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: