Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:05, 12. 2. 2019.

| Hronika

Gradonačelniku Leskovca žao zbog hapšenja direktora Opšte bolnice

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
cvetanovic i dimitrijevic
Cvetanović govorio o hapšenju njegovog bliskog saradnika; Ilustracija; foto: B. A.

Pet dana nakon hapšenja direktora leskovačke Bolnice Nebojše Dimitrijevića zbog korupcije, oglasio se gradonačelnik Goran Cvetanović koji kaže da mu je žao što se to desilo, ali da će nadležni dati poslednju reč i odgovore na sva pitanja.

Iako je najlakše distancirati se kada je nekom teško, Dimitrijević i njegova porodica, kaže Cvetanović, uvek će imati njegovu podršku.

Nadam se da će to pozitivno da se završi. Ja ne znam sve detalje slučaja. Čekam rad organa i imam puno poverenje u njih, oni će dati odgovore na sva pitanja. Šta god da komentarišem, svako će da interpretira na svoj način - rekao je Cvetanović.

Dodaje i da je Dimitrijević vredan i inteligentan čovek koji je mnogo uradio za Bolnicu, ali i da je bio najbolji šef njegovog kabineta.

Inače, Dimitrijević je jedan od najbližih gradonačelnikovih saradnika i prvi potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu.

Podsetimo, zbog sumnje da je menjao konkursnu dokumentaciju javne nabavke za usluge održavanja higijene u Bolnici, prošle nedelje uhapšeni su direktor Dimitrijević i njegova saradnica M. M. Pored njih, uhapšen je i predstavnik firme D. S.

Dimitrijeviću se na teret stavlja krivično delo trgovina uticajem, njegovoj saradnici zloupotreba službenog položaja, a predstavnik firme koja je “dobila” posao na tenderu tereti se za trgovinu uticajem podstrekivanjem.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aca

    12:07 // 13. 2. 2019.

    Kakve produhovljene face !

    • Posmatrac

      19:34 // 13. 2. 2019.

      Intelektualna ELITA Srbije, bre! :D

  • јован

    08:10 // 13. 2. 2019.

    G. Cvetanović, budite častan čovek pa zbog UGLEDA zvanja Gradonačelnik dajte ostavku. I zbog Vas jer će ova pošast proći. Zaboravli ste se, okružili ljudima koje je opila vlast pa su gori od okupatora. Krade se svuda, JAVNE NABAVKE su za to i smišljenje.
    OSTAVKA, GOSPODINE, ZBOG VAS I SVIH NAS! ZBOG LESKOVCA.

    • lejka na vr vodu

      11:08 // 13. 2. 2019.

      Postovani gradonacelnice Leskovca, prvi i aktuelni. Nesto mi se sve cini da se vrhovno bozanstvo u narodu poznato po izreci ,,sto muslimana za jednog srbina,, nesto okomilo na Vas!!!

    • Милан

      11:24 // 13. 2. 2019.

      Gospodine, Ugled zvanja GRADONAČELNIK više ništa ne znači, ako je čovek, neka da ostavku na vreme. Zbog sebe, zbog gladnog Leskovca i jadne i sve kukavnije Srbije. Ako l ne zna kako se živi neka pokusa sa 20.000 sa 30.000. Osudili su nas da se mučimo u bedi, a ON i sam štiti jer je takav lopove što su se domogli vlasti i kase. Ostavka i u KPD Niš. Zbog budućnosti ako je uopšte bude.

  • Ekser

    22:41 // 12. 2. 2019.

    Pa zao mu sto je on sledeci, a trebao da bude prvi kao prvi covek grada i najodgovorniji, pa da rezimiramo lustracija sve resava.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: