Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:29, 23. 3. 2018.

| Hronika

Hapšenja na jugu Srbije zbog droge, krađa i falsifikovanja

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
policija
Protiv osumnjičenih podnete krivične prijave; foto: ilustracija/ flickr - Keith Allison

U akciji “Aurora” koju je policija sprovela zajedno sa tužilaštvima, uhapšeno je ukupno 270 ljudi, među kojima ima onih koji su osumnjičeni za dilovanje drogom, krađe i falsifikovanje dokumenata iz Niša, Leskovca, Pirota i Prokuplja.

Kako su saopštili iz Ministarstva unutrašnjih poslova, u Nišu je uhapšen 25-godišnji N. P. u čijem je stanu policija pronašla 35 paketa marihuane. Protiv njega će, dodaju, biti podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Niška policija hapsila je i osumnjičene za krađu, pa su tako lisice stavili na ruke 36-godišnjeg M. R. koji se sumnjiči da je u selu Kraljevo kod Aleksinca iz jedne predškolske ustanove ukrao električne uređaje.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška krađa, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu - navode iz MUP-a.

Zbog sumnje da je iz četiri preduzeća sa teritorije Merošine krao kablove i materijal za vodoinstalaciju, uhapšen je i 20-godišnji A. S, koji će, navode, uz krivičnu prijavu za tešku krađu biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju.

Prokupačka policija je, dodaju, takođe imala posla, pa je uhapsila osumnjičenog 23-godišnjaka M. P. zbog droge.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla manju količinu marihuane i vagicu za precizno merenje. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju - navode iz MUP-a.

Osim toga, policija u Prokuplju je, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu protiv 42-godišnjeg muškarca, zbog sumnje da je falsifikovao isprave.

Prilikom pretresa stana osumnjičenog policija je pronašla dve falsifikovane vozačke dozvole Bugarske i jednu falsifikovanu austrijsku vozačku dozvolu - saopštili su iz Ministarstva.


Policijska akcija i u Leskovcu i Pirotu

Kako navode iz MUP-a, u stanu 35-godišnjeg D. Đ. Leskovačka policija pronašla je više od 20 grama amfetamina i 11 tableta ekstazija.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu - navode iz MUP-a.

Policija u Pirotu, dodaju, po nalogu tužilaštva, podnela je krivičnu prijavu protiv 28-godišnjaka zbog sumnje da je provalio u kuću u okolini Pirota, odakle je odneo tehniku i garderobu. U njegovoj kući, dodaju, pronađen je televizor, risiver i određena količina garderobe.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aca

    16:32 // 25. 3. 2018.

    Šta se čudimo pa na Durlan i u Komren zna se svaki drugi balavac je ili bi hteo da bude narko diler. Mi smo takvi, takvo nam je podneblje.

  • Jasar

    11:57 // 25. 3. 2018.

    Cist primer zaustavite ove sto vozikaju dzipove,luskuzne automobile ,odvedete ih u biro vidite da nemaju dana u radnoj knjizici,kakooo?????

  • Durlan

    10:06 // 24. 3. 2018.

    A ove od ranije poznate policiji, sto pucaju i ubijaju se po ulicama u sred dana?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: