Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:08, 23. 12. 2012.

| Hronika

Hapšenja na Naisu

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
naplatna-nais.jpg
Arhivska fotografija; foto: Politika.rs

Najmanje 12 osoba uhapšeno je u nedelju popodne na naplatnoj rampi Nais kod Niša i obližnjoj benzinskoj stanici "Fontana".

Kako Južne vesti saznaju reč je o mladićima iz Kruševca, Šapca i Beograda, kod kojih su pronađeni noževi i "bokseri", kao i nekoliko macola.

Prema prvim informacijama oni su krenuli u Preševo da bi srušili spomenik poginulim borcima takozvane Oslobodilačke vojske Preševa, Medveđe i Bujanovca, koji je tamo otkriven sredinom novembra. spomenik Oslobodilačka vojska preševa bujanovca i medveje

Kako prenose nacionalni mediji, u pitanju je grupa "ravnogoraca".

Za sada nema zvaničnih informacija iz policije.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aca

    20:10 // 25. 12. 2012.

    Svevladovic

    Nisu u pitanju Tihi i Prle, već način na koji se to radi.
    Da su ti ravnogorci hteli da poruše spomenik oni bi ga porušili. Kao što sam napisao, ne mora svi da idu odjednom, mogu da idu pojedinačno pa da se tamo nađu, macolu mogu da kupe u bilo kojoj gvožđari ne moraju da je voze 150km, i za to treba bukvalno 1 minut. I niko ih ne bi uhapsio 150km od cilja. Ne znam kako da pomognem više nekome ko nema čime da razmisli.
    A ti nemaš ni srpski font, mrzi te da pišeš slova Č Ć Š Đ a smatraš sebe velikim Srbinom. Tek si se sad setio da osudiš podizanje spomenika? Svi smo još pre mesec dana osudili podizanje tog spomenika, cela Srbija.
    Ko je dozvolio popdizanje tog spomenika? Ako još uvek tamo ima Srba kako taj spomenik još uvek stoji? Ima li Srba u Vranju i Leskovcu? Da li svi oni čekaju da neko dođe iz Niša? Da je takav spomenik podignut u Nišu ne bi dočekao jutro a tamo stoji već mesec dana!
    Gde je nacionalni ponos i dostojanstvo svim Srbima od Bujanovca do Niša?

  • Aca

    13:23 // 24. 12. 2012.

    Otpisani imaju veoma dobru taktiku.
    Kad krenu u akciju Tihi, Prle, Paja, Joca, Čibi svi dođu na mesto dešavanja posebno, biciklom, trotinetom, tamićem, vozom itd. Usput svako od njih nabave po nešto što im je potrebno, motku za dršku, teg, praziluk, pivo itd.
    Zriki i Čibi naprave neki pičvajz na drugoj strani grada, kako bi navukli nemačke patrole, a ostali se skupe u isto vreme na određeno mesto i urade to što su planirali.
    A onda se svi raziđu svako na svoju stranu i pobegnu u skrovište.
    Oni imaju veliko 2M - mozak i m_da, za razliku od nekih drugih kojima je i jedno i drugo u minijaturi

  • Milan Marinkovic

    12:06 // 24. 12. 2012.

    Koliko znam UCPMB je stavljena na listu teroristickih organizacija, kako od nasih vlasti tako i od Americkih. Samo u Srbiji imamo situaciju da policija hapsi svoj narod koji je posao da srusi spomenik podignut teroristima. To vam je isto ko kada bi Al-Queada podigla spomenik svojim ljudima na sred Menhetna i da ga NYPD cuva. Kako ti "policajci" mogu da cuvaju spomenik ljudima koji su im ubijali kolege na Kosmetu??? Dali ima granice sramnim odlukama petokolonaske vlasti u BGD-u.
    PS: Sta ste glasali-To ste i dobili ! ! !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: