Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:08, 23. 12. 2012.

Hapšenja na Naisu

naplatna-nais.jpg Arhivska fotografija; foto: Politika.rs

Najmanje 12 osoba uhapšeno je na naplatnoj rampi Nais kod Niša i obližnjoj benzinskoj stanici "Fontana". Sumnja se da su pošli u Preševo da sruše spomenik borcima takozvane Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Luka Laban

    20:34 // 23. 12. 2012.

    E kako lepe srece da nam je vise ovakvih mladica koje je ovaj anti Srpski rezim pohapsio

  • Johny

    21:02 // 23. 12. 2012.

    Zbog ovakvih hapsenja je pao Tadic a sada i ovi nastavljaju ovako

  • novica

    21:55 // 23. 12. 2012.

    Kako ste napisali naslov,pomislio sam da su opet hapšeni inkasanti. Malo vam je dvosmislen,

  • Zelja

    21:55 // 23. 12. 2012.

    Znaci uhapseni unapred...sramota.
    Od kad je zabranjeno da se u gepeku vozi macola?Ljudi nista nisu uradili.
    Umesto da im daju pratnju do dole i nazad,oni ih hapse bez razloga!

  • Бане

    22:09 // 23. 12. 2012.

    Да је полиција на време спречила постављање овог срамног обележја на територији Србије које велича терористе и сепаратисте до свега овог не би дошло.Како се сеје ,тако се и жање.

  • Milan Lapcevic

    22:49 // 23. 12. 2012.

    Срамно, јадно, бедно, тужно... Уместо да полиција оде да сруши то ругло, она хапси оне који не могу да поднесу понижење у сопственој држави..

    • Aca

      23:12 // 23. 12. 2012.

      Junače, a što ti ne bi otišao da porušiš "to ruglo"?

      Luka Laban, Johny, Zelja, Bane, Milan Lapcevic (bez "č" i "ć") eto ekipe za rušenje, sve junak do junaka! Krenite, šta čekate?
      Je l i to treba neko umesto vas da radi?
      Zbog čega ga ne poruše Srbi koji žive tamo?
      Mali Radojica je bio junak zbog toga što je mogao da istrpi sva mučenja i da pobedi neprijatelja a vi junaci čekate nekog drugog da bije vaše bitke.

    • nišlijka

      11:05 // 24. 12. 2012.

      Da li kada se osećate poniženim stavite macolu na rame i idete da razrešite situaciju?!
      Ne bih rekla, na gradskoj skupštini povukli ste amandmane kojima je DS najavio podršku, a koji jesu bili dobri i bilo bi korisno da su prošli, a sada dolivate ulje na vatru.
      Da li narodni poslanik sme sebi da dozvoli da bude potstrekač nereda?! Lepo ste se uvili u tu zastavu i palite klince ne razmišljajući o posledicama. Predpostavljam da nema Vaše dece u toj grupi. Pravi ste predstavnik odgovornog političara.

  • Milan Lapcevic

    00:17 // 24. 12. 2012.

    Поштовани Ацо, кад будем министар полиције, начелник жандармерије, полицајац или шта слично онда ћу наравно отићи и са посебним задовољством то учинити јер ће ми то бити посао и обавеза. Свако треба да ради свој посао. Тако је у нормалним земљама а ми то, нажалост, нисмо..

    • ana

      02:03 // 24. 12. 2012.

      ne secam se da ste ista ucinili dok ste bili na vlasti. Zasto ste propustili priliku da os Srbije nacinite normalnu zemlju? Ko vas je ometao?

    • Aca

      02:33 // 24. 12. 2012.

      A do tada ćete vi junaci da navijate iz fotelje. U normalnim zemljama neko nešto čini i kad nije na funkciji ministra policije, načelnika ili policajca-batinaša a ako vi junaci niste u stanju da bilo šta učinite onda nemojte da gurate druge ljude u sukob. Ako su ovi momci, koji su uhapšeni, imali nameru da remete javni red i mir, da izazovu sukob i da se "bave" vandalizmom (bez obzira koliko oni smatrali da je to legitimno) onda su prekršili zakon i zato su i uhapšeni, kako bi i svim normalnim i nenormalnim zemljama. Vi biste da čekate da dođete na vlast kako bi mogli da se sakrijete iza funkcije i policijske sile a do tada će neko drugi da podmeće leđa za vas.
      Napravili bi vi protest ispred policije u znak nego je hladno napolju, zima je i tako to, nego ajde vi na spavkanje pa kad se lepo odmorite vi uzmite lapić topić pa se nakuckajte junačkih izjava, naravno, uz kaficu...

    • Branislav Petrović

      09:36 // 24. 12. 2012.

      Pričaš priču za malu decu!?Ti kao probušeni lokalni političar dobro znaš da nikada nećeš biti to što si naveo.A i da budeš u nekom tvom mikro svetu nikada ne bi mogao da izvedeš ta rušenja.Prvo zbog tvoje konstitucije.Drugo zbog umanjenih vitalnih dvojnih muških organa.A treće kako bi dole otišao da sam rušiš spomenik.Tebi je posao da kao "policajac"štitiš i sprovodiš zakon a ne tvoje frustacije da sprovodiš.

    • Перица Мали

      10:34 // 24. 12. 2012.

      Поштовани господине Лапчевићу, зар мислите да још некога можете да уверите у озбиљност својих намера. Кажете ако будете, а недај боже да будете на било којојој функцији које сте набројали у свом коментару отишли бисте и све решили. Немојте више Ви да решавате, вала све сте решили у овој држави па је остао још само споменик. То што нисмо озбиљна дражава како сами кажете је због Вас и сличних Вама који продајете народу топлу воду и рупу на саксији. Фала богу те је све мање оних који Вам верују. Вероватно размишљате о промени дреса,извукли сте се за длаку, само где, питање је сад. Овакви пробни балони могу да Вас одрже.

    • Svevladovic

      13:26 // 24. 12. 2012.

      Aco, dobra kafica, a? A vidim i da ti je "kuckanje na lapicu topicu" jaka strana...
      Nego, posto si ti tako pametan, ajde podeli tu pamet sa nama glupima i kazi nam kako bi ti resio ovu sramnu situaciju sa spomenikom teroristima umesto da gundjas i ponizavas druge.
      Ili te to ne dotice jer nemas nimalo nacionalnog ponosa i dostojanstva u sebi?
      P.S: Ja kafu ne pijem i nemam "lapic topic".

    • Aca

      17:36 // 24. 12. 2012.

      Svevladovic

      Nacionalni ponos i dostojanstvo sam izgubio 90-tih kada su takvi kao što si ti počeli da se zovu patriotama i kao velike junačine pobegli sa Kosova, sad nose Nike patike Air Max i voze džipove i kao velike patriote trguju sa Albancima i konzumiraju sve što dolazi sa zapada. Šire se po Nišu a neko drugi treba da brani ono što su ti junaci napustili. Svi oni imaju neke firme preko kojih uvoze-švercuju, žuto i belo, genetski modifikovanu hranu sa Kosova i kao velike patriote ih uvaljuju nama Srbima. I ja sad treba da branim ono što takvi junaci-patriote nisu u stanju?
      Ko god da je radio neki građevinski posao zna da za takvo sitno rušenje treba bukvalno 1(jedan) minut!
      Pročitaj kako to rade Tihi i Prle, ako ne razumeš nemoj da se trudiš nikad i nećeš.

    • Svevladovic

      01:16 // 25. 12. 2012.

      Aco

      Previse si nadmen i napuvan. To sto se osecas kao luzer ne daje ti za pravo da pises gde sam bio 90-ih i sta sam radio jer naravno da pojma nemas. Ovde nije tema nikakva odbrana teritorije nego spomenik podignut teroristima koji su ubijali Srbe i silovali Srpkinje.
      Od svakoga ocekujem makar deklarativno osudjivanje podizanja ovakvog spomenika, pa makar i od onoga koji nema niceg srpskog u sebi kao sto si ti.
      Samo nastavi da gledas Tihog i Prleta, i nisi za bolje. To mi je puno toga o tebi reklo.

  • gaga

    00:18 // 24. 12. 2012.

    naravno da ce narod kada nece ovi nasi s vlasti nista da preuzmu povodom toga
    kada bi u presevu stavili spomenik poginulim srbima siptari bi to minirali

  • Nikola

    00:51 // 24. 12. 2012.

    Nisam pristalica nasilnickog ponasanja, ali momcima svaka cast, kapa do poda! Neopisivo mi je zao sto su dozvolili sebi da budu uhvaceni

  • aleksandar sladojevic

    07:49 // 24. 12. 2012.

    Steta sto ih uhapsise:(

  • Mi njihov, oni nas, mi njihov...

    08:50 // 24. 12. 2012.

    Dok deca ne narastu

    Miloš ubi Pavla
    Na putu za grad
    Jer je Pavle ubio Lazara
    Prošle godine
    Kad se saznalo
    Da je Lazar ubio Tomislava
    Za koga se pričalo
    Da je ubio Vladimira
    Koji je
    Dokazano
    Ubio Todora
    Optuženog za ubistvo Vojina
    Odbeglog s robije
    Zbog ubistva Luke.

    Dok su pratili Pavla
    Po kiši koja se ne pamti
    Ubi grom Miloša
    Ispod drveta i kišobrana.

    I sad je mir u selu
    Dok deca ne narastu.

    Dušan Kovačević

  • zivkovic

    10:30 // 24. 12. 2012.

    Steta sto nije porusen, milicija umesto da hapsi lopove politicke ona hapsi hrabre mladice.

  • Danilo Bern

    11:36 // 24. 12. 2012.

    Sramota za drzavu i policiju.Presevo je u Srbiji nije u Albaniji.Nema veze sto tamo Albanci zive zakon mora da se postuje svugde.

  • Milan Marinkovic

    12:06 // 24. 12. 2012.

    Koliko znam UCPMB je stavljena na listu teroristickih organizacija, kako od nasih vlasti tako i od Americkih. Samo u Srbiji imamo situaciju da policija hapsi svoj narod koji je posao da srusi spomenik podignut teroristima. To vam je isto ko kada bi Al-Queada podigla spomenik svojim ljudima na sred Menhetna i da ga NYPD cuva. Kako ti "policajci" mogu da cuvaju spomenik ljudima koji su im ubijali kolege na Kosmetu??? Dali ima granice sramnim odlukama petokolonaske vlasti u BGD-u.
    PS: Sta ste glasali-To ste i dobili ! ! !

  • Aca

    13:23 // 24. 12. 2012.

    Otpisani imaju veoma dobru taktiku.
    Kad krenu u akciju Tihi, Prle, Paja, Joca, Čibi svi dođu na mesto dešavanja posebno, biciklom, trotinetom, tamićem, vozom itd. Usput svako od njih nabave po nešto što im je potrebno, motku za dršku, teg, praziluk, pivo itd.
    Zriki i Čibi naprave neki pičvajz na drugoj strani grada, kako bi navukli nemačke patrole, a ostali se skupe u isto vreme na određeno mesto i urade to što su planirali.
    A onda se svi raziđu svako na svoju stranu i pobegnu u skrovište.
    Oni imaju veliko 2M - mozak i m_da, za razliku od nekih drugih kojima je i jedno i drugo u minijaturi

  • Aca

    20:10 // 25. 12. 2012.

    Svevladovic

    Nisu u pitanju Tihi i Prle, već način na koji se to radi.
    Da su ti ravnogorci hteli da poruše spomenik oni bi ga porušili. Kao što sam napisao, ne mora svi da idu odjednom, mogu da idu pojedinačno pa da se tamo nađu, macolu mogu da kupe u bilo kojoj gvožđari ne moraju da je voze 150km, i za to treba bukvalno 1 minut. I niko ih ne bi uhapsio 150km od cilja. Ne znam kako da pomognem više nekome ko nema čime da razmisli.
    A ti nemaš ni srpski font, mrzi te da pišeš slova Č Ć Š Đ a smatraš sebe velikim Srbinom. Tek si se sad setio da osudiš podizanje spomenika? Svi smo još pre mesec dana osudili podizanje tog spomenika, cela Srbija.
    Ko je dozvolio popdizanje tog spomenika? Ako još uvek tamo ima Srba kako taj spomenik još uvek stoji? Ima li Srba u Vranju i Leskovcu? Da li svi oni čekaju da neko dođe iz Niša? Da je takav spomenik podignut u Nišu ne bi dočekao jutro a tamo stoji već mesec dana!
    Gde je nacionalni ponos i dostojanstvo svim Srbima od Bujanovca do Niša?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: