Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:56, 21. 10. 2012.

| Hronika

Hapšenja zbog ubistva vlasnika Dakoma

Autor:M.S. i P.B.Izvor:Južne vesti
ubistvo-dakom.jpg
Detalj sa mesta ubistva

Ivica (37) i Marko (28) Dinić, vlasnici niškog restorana Lion uhapšeni su u okviru istrage o ubistvu Slobodana Marinkovića, vlasnika mesara Dakom.

U jutrošnjem saopštenju niške policije navodi se da su oni osumnjičeni da su lično ubili Marinkovića.

Prema nepotvrđenim informacijama, preduzeće Dakom vodilo je nekoliko sudskih sporova protiv restorana Lion zbog milionskih dugova. Upravo na dan kada je ubijen, Marinković je trebalo da preuzme deo restorana Lion od braće Dinić.

Podsetimo, Slobodan Marinković zvani Čerčil (62) ubijen je 1. oktobra ujutru u selu Mramor kod Niša u klasičnoj sačekuši. Za sada nepoznati napadač pucao je na automobil u kojim je upravljao Marinković i usmrtio ga sa pet metaka, a sve se dogodilo na svega 200 metara od Marinkovićeve porodične kuće.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • vladica dinic

    15:23 // 21. 1. 2013.

    rasvetljeno ubistvo nema sta,treci mesec prodje a momci i dalje u istrazi .GDE SU SAD DOKAZI IZGORELI U POZARU A .KO JE OVDE LUD OVI STO DAJU IZJAVE ILI POJEDINI STO VERUJU U SVAKU PRICU,OCIGLEDNO DA DINICI NEMAJU VEZE S OVIM UBISTVOM

  • Ana Saric

    12:16 // 23. 10. 2012.

    Ja nepoznajem ni jednu ni drugu stranu, ali zapao mi je za oko komentar o vlasniku Dakoma, gde se kaze da je on posteno zaradjivao. Sta je posteno u tome da dajes meso na rec nekadasnjem gigantu restorana koji je propao, da bi ga posle utuzio i oduzeo mu imovinu??? Ja tu ne vidim "TO POSTENJE". Pitanje je kome je jos sta uradio? Zalosno sto je ovako zavrsio, al mozda on bude bar primer da u ovakvim vremenima ne treba otimati ljudima i ono malo cega imaju !!!

    • Marko

      20:04 // 23. 10. 2012.

      Ma bili su živa sirotinja... Lion 1, 2 & 3 - jedva za leba da su imali. Nekako su skrpili pare da kupe auto kako bi počinili ubistvo.

      A šta je pošteno u tome da od nekoga uzimaš robu a ne plaćaš? A onda kada te taj neko tuži i dobije na sudu, onda uzimaš pravo u svoje ruke.

    • ...........

      19:12 // 24. 10. 2012.

      marko ne lupaj!!!

  • Ana

    11:47 // 23. 10. 2012.

    Ne znam da li su oni, ili neki drugi duznik, ali ljudi neko napisao da je ovaj iz Dakoma posteno radio i stvarao...Gde je tu postenje ako coveku koji je bio gigant u restoranima i propao dajes na rec velike kolicine mesa, a posle ga utuzis i oduzmes mu imovinu!Ko zna kome je jos sta uradio???Zalosno sto mu se ovo desilo ali mozda ipak ovo bude nauk drugim "postenim" privatnicima da u poslovnom zivotu zaborave ono "DOK JEDNOM NE SMRKNE,DRUGOM NE SVANE".

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: