Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:37, 11. 2. 2013.

Hladno oružje u kineskim prodavnicama

oruzje, bokser

Opasno hladno oružje, pendreci, bokseri i bodeži, prodaju se u nekoliko kineskih prodavnica u Nišu iako je promet zakonom zabranjen, utvrdila je tržišna inspekcija.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Zak Pet

    12:19 // 11. 2. 2013.

    Napokon da se sete da uđu kod Kineza, ali zar toga nema i na autopijaci subotom i nedeljom??
    Šta ćemo sa ovim
    http://www.zla-zla.com/zlashtek/
    Zar i to nije zakonom zabranjeno a činimi se da se prodavnica otvorila u Kalči
    U zla-zla po prezentaciji na sajtu možete obezbediti sve za lake ali i teške droge od rizle pa do vage, od snifova pa do opreme i uputstva za gajenje biljaka.
    Što neko ne uđe u tu prodavnicu. Alo bre regularno otvorena prodavnica za prodaju kopletne opreme za uživanje narkotika????
    Gde je tu policija???

    • Столе

      12:15 // 12. 2. 2013.

      Да, ови продају књиге за гајење марихуане у затвореном простору, за мотање џоинта итд.

      Можда је продаја књига са овом тематиком дозвољена у земљи Србији...?

  • Jelena Djordjevic

    12:38 // 11. 2. 2013.

    Uh, kako ne kupih na vreme!

  • MaRa

    23:46 // 11. 2. 2013.

    Hladnog oruzja i u prodavnicama sve vise,Probaj da kupis hleb posle 11 prepodne,opusteno ti treba oruzani list, s obzirom da nekom mozes glavu da rascepas :)

  • Mika

    05:19 // 12. 2. 2013.

    Odrapite im maksimalne novcane kazne- pa, lepo katanac na radnje! A, onda neka se lepo cesaju po glavi da li im se isplati da dolaze i ostaju u Srbiji i srozavaju nam sve moguce standarde- i kvaliteta i zivota i kulture i higijene i da li im vredi da krse zakon ne placajuci porez i ne izdavajuci racune.

    • Mateja

      16:54 // 14. 2. 2013.

      Nisam primetio da sacica Kineza srozava standarde kulture, higijene i zivota u Srbiji. Najvise zavisi on nas samih.

      Sto se tice novcanih kazni potpuno se slazem sa tim

  • KulturoEveMe

    11:54 // 11. 2. 2013.

    ''Mozes vola da ubijes'' OOOOoooo majkoooo mojaaa!!!!

  • brana

    12:09 // 11. 2. 2013.

    to nije nista novo, a na buvljaku vec godinama prodaju razne vrste hladnog oruzja isto ko u kineskim prodavnicama, da li neko to proverava?

  • S

    12:46 // 11. 2. 2013.

    Malo vam je bezveze prica. Znam coveka koji je nosio cesmu umesto boxera. Ako ga zaustavi policija i nadje mu cesmu u dzepu, sta onda? Nista, kupio je na buvljaku pa zaboravio da je izvadi iz jakne, i toliko. A stvarno moze da sluzi kao boxer. Inace, i oklagija je hladno oruzje.

    • HA?

      10:45 // 14. 2. 2013.

      Cesmu?Mislis zavrtanj za ventil?Kako ga pises prikane,i sam si cepanka-ladno oruzje.

  • Aleksandar Simić

    13:46 // 11. 2. 2013.

    Moje pitanje je zašto niko nije reagovao pre par godina kada su se pojavili ti predmeti u tim istim robnim kućama, na auto pijaci, OTC-u i sličnim mestima

  • Bratislav MIlojkovic

    12:47 // 11. 2. 2013.

    Pa trebalo je i ranije to da se uvidi i da se ukloni,a na pijaci toga ima koliko ti volja oce i tamo bi trebalo da se to ukloni i da se ne prodaje vise. Napredujemo sa uklanjanjem losih stvari sa ulica :)

  • Apel Nadleznima

    13:45 // 11. 2. 2013.

    Opste je poznato da se u kineskim radnjama prodaju i bokseri i skakavci, bezjbol palice, pendraci i šokeri. Do sada nisam cula da je iko od njih ikada odgovarao, ili bio kaznjen zbog toga. Ne znam da li je problem u nasem zakonu ili u korumpiranim inspektorima.
    Takodje mi nije jasno kako mogu ga prodaju robu bez dekleracija, bar kodova, i sto je najopasnije od svega, igracke koje nemaju zdravstvene sertifikate (test na ftalate), a o nekim drugim testovima koi su takodje obavezni ali ne uticu direktno na zdravlje dece ne zelim ni da pricam...

  • igor

    14:36 // 11. 2. 2013.

    Najzalosnije u svemu tome je to sto se maloletne osobe okupljaju oko tih rafova,isprobavaju boksere,odusevljavaju se njima i na kraju ih kupe bez problema.video svojim ocima i cudio se.Kuda ide ova omladina?

    • Milan

      15:13 // 11. 2. 2013.

      Omladina ide tamo gde je usmeravaju vaspitači, a kada se to usmeravanje vrši putem PINK-a (osnovni predstavnik najgoreg šunda), bezakonja i medijske scene gde su ovakvi današnji političari oličenje naših najviših standarda, iskrenosti i dobrote... pa gde mladi i mogu da završe.

  • ISTI ARŠIN ZA SVE

    15:24 // 11. 2. 2013.

    Nikada mi nije bio jasna nas narod-kupuje kod Kineza i ne trazi fiskalni racun.To je cista utaja poreza drzavi, ali i manje para za zdravstvo, školstvo...Takođe mi nije jasna inspekcija-gde je da vidi da ne daju fiskalne racune a kase pune para, ne dozvoljavaju zamenu robe,deklaracija nema...bahati i nesputani kontrolama!A naši jadnicise strogo kažnjavaju, izdaju račune, menjaju robu i predmet su stalne inspekcijske kontrole.Tražim temeljitu kontrolu kineskih radnji i često!Ne dozvoljavam da mi kradu lekove, obdaništa i vrtiće, trotoare....

  • Столе

    15:48 // 11. 2. 2013.

    Такође треба проверити због чега продавци у тим такозваним Робним кућама не издају фискалне рачуне за живу главу. Постоје као фол неки монитори и две-три касе, али ниједном кинезу не пада на памет да изда фискални рачун. Како плаћају порез - паушално? Како онда од тако малог промета плаћају закуп оноликих Робних кућа? То треба да провери инспекција.

    • Ivan Milovanovic

      17:47 // 11. 2. 2013.

      Ist clan Zakona o fiskalnim kasama koji propisuje da moramo da nosimo racun 20m od prodavnice propisuje i da nismo duzni da platimo ako nam ne izdaju fiskalni racun..

    • Столе

      12:05 // 12. 2. 2013.

      @Иван Миловановић
      Ја сам им тражио фискални, али стотину других није...

  • Dragan Karic

    15:54 // 11. 2. 2013.

    Fiskalni račun?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: