Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:10, 3. 8. 2018.

| Hronika

Hrvatski navijači privode se u Nišu i Grockoj

Autor:J. C. M. Izvor:Južne vesti
policija
Ilustracija; foto: V. K.

Nakon što su policajci na auto-putu zaustavili više od 400 hrvatskih navijača, kod njih su pronašli palice, sekire, baklje i malu količinu droge, saopštili su iz MUP-a. Ministar policije Nebojše Stefanović navodi da je u toku sprovođenje 32 navijača u stanice u Nišu i Grockoj.

Reč je o navijačima splitskog Hajduka koji je juče igrao sa Slavijom u Sofiji. Oni su, kako navodi RTS, u noći između srede i četvrtka napravili haos na pumpi kod Vrčina, pošto su se tu zatekli na putu ka Sofiji.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je kod nekih navijača pronađena roba, odnosno cigarete, piće i igračke, koje su ukrali na benzinskoj stanici kod Vrčina.

U policijske stanice u Nišu i Grockoj sprovodi se 32 navijača koji će biti privedeni nadležnim tužiocima i sudijama za prekršaje. Zbog divljanja na benzinskoj stanici sudiji za prekršaje biće privedeno 28 navijača zbog izvršenog prekršaja nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje u grupi, za šta je zaprećena zatvorska kazna od 30 do 60 dana - objasnio je ministar Stefanović.

On je upozorio da će “svako divljačko ponašanje, koje uznemirava građane Srbije, nanosi im materijalnu štetu ili ugrožava njihovu bezbednost, biti oštro sankcionisano“.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • juga

    10:58 // 4. 8. 2018.

    ovo je dokaz koliko su glupi, ako su vec ludovali to su trebali da rade u povratku a ne ovako da se vracaju mecki na rupi

  • ***

    09:57 // 4. 8. 2018.

    Da su bili pod kontrolom policije od ulaska u Srbiju, pa do Gradine,do ovoga ne bi ni doslo.

  • Ratko

    17:08 // 3. 8. 2018.

    Kakav MUP ,lazu, cak sta vise su ti navijaci bez ikakvih problema dosli do granicnog prelaza sa Bugarskom i presli ga. Nije bila, bar do tada, nikakva potera za njima.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: