Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:55, 27. 3. 2013.

| Hronika

I dalje nepoznato ko je iskopao oči starici

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
starici-iskopali-oci.jpg

Iako su prošle dve nedelje od kada su starici Olgi Cvetković (83), štićenici staračkog doma u Knjaževcu, iskopana oba oka još uvek se ne zna ko je to učinio.

Pojedini mediji su ranije objavili kako je za takav monstruozan čin kriva druga korisnica doma, ali prema službenoj belešci iz policije, do koje su došle Južne vesti, u svom prvom iskazu nesrećna Olga Cvetković izjavila je da je to učinila medicinska sestra!

Prema dokumentu čija autentičnost nije potvrđena, Cvetkovićeva je neposredno nakon prijema u nišku kliniku policajcima pojasnila kako je napadnuta i povređena. beleška Deo službene beleške

Ispričala je da se nalazila u sobi, a da joj je sestra donela da popije lek, što je ona odbila.

- To je iziritiralo sestru, koja je počela rukama da mi na silu otvara usta i da mi izvlači jezik. Govorila mi je i “Hoćeš li da ti isečem jezik?”. Potom me je udarala po grudima, pa mi ponovo otvarala usta, a onda mi je rukama iskopala oči. Niko me nije gurnuo, niti sam pala, a u sobi su bile još tri nepokretne ženske osobe, koje nisu mogle da mi pruže pomoć, iako sam zapomagala - piše u policijskoj belešci.

Ipak, prema takođe nepotvrđenim informacijama, starica je kasnije promenila iskaz i tvrdila da ju je napala druga korisnica staračkog doma.

Podsetimo, doktori sa Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju u Nišu koji su pregledali i operisali nesrećnu staricu tada su novinaru Južnih vesti rekli da je starica "svesna, da s njom može da se razgovara, da su joj rečenice malo nepovezane, ali da je to uobičajno u tako stresnim situacijama".

Ona sada nije u životnoj opasnosti, a lekari su joj očistili ranu i sanirali povrede.

 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Horejšio Kejn

    09:43 // 1. 4. 2013.

    U američkom pravosuđu se pojavio problem nazvan CSI-efekat, naime mnogi ljudi imaju nerealna očekivanja od forenzičara i detektiva bazirana na TV serijama.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Csi_effect

    Forenzika, detektori laži, DNK analize i još mnogo toga funkcioniše samo u svetu televizije. U realnosti ništa nije tako pouzdano.

  • Vladimir Ilic Lenjin

    15:05 // 28. 3. 2013.

    za Irenu
    ko se razume u biologiju zna da se DNA i RNA koristi kao zvanicni naziv vec vise od 40 godina

    • Јужнопругаш

      22:32 // 28. 3. 2013.

      Много гледаш CSI, BONES, NCIS... Дезоксирибонуклеинска киселина, дакле - ДНК, a не DNA. Иначе, можда се не разумем у биологију, али се много добро разумем у микробиологију!

  • Ja

    13:39 // 28. 3. 2013.

    Pa dovoljno bi bilo da su samo pregledali odecu svih koji se te veceri bili u domu!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: