Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:19, 15. 5. 2013.

| Hronika

I dalje se ne zna ko je pretio novinarki

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
biljana-Roganovic.jpg
Biljana Roganović, arhivska fotografija

Istražne radnje su u toku, a ceo slučaj predat  je tužilaštvu, potvrdio je Južnim vestima načelnik Policijske uprave u Prokuplju Siniša Blagojević.

Iako je od pretnji upućenih dopisnici Južnih vesti iz Prokuplja Biljani Roganović prošlo više od 2 nedelje još se ne zna ko je poslao spornu SMS poruku.

Kako je potvrđeno u Policijskoj upravi u Prokuplju slučaj je predat Okružnom tužilaštvu.

- Obratili smo se tužiocu, tužilac je dao zahtev za prikupljanje potrebnih podataka i obaveštenja odmah. Mi radimo...prema tome...nište ne ide preko kolena - rekao je načelnik Siniša Blagojević.

poruka Poruka koja je upućena dopisnici Južnih vestiBlagojević objašnjava da je to standardna procedura i da ovaj slučaj ni po čemu nije specifičan.

- Trebamo mi da dobijemo zvanični podatak od neke institucije koji kaže dal’ je bilo, kako je bilo i šta je bilo. To sve sutra mora da se koristi na sudu i sud neće raditi bez zakonskih argumenata - kaže Blagojević.

Dopisnica Južnih vesti nije htela da ceo slučaj iznosi u javnost, već je samo podnela krivičnu prijavu protiv N.N. lica zbog pretnji.

Ipak, nekoliko dana kasnije Darko Laketić, lider prokupačkog SNS-a, optužio je novinarku Južnih vesti da je izmislila da je od njega dobila preteću poruku i protiv nje podneo krivičnu prijavu.

Načelnik Blagojević kaže da se u oba slučaja postupa sa istom ozbiljnošću i da nikakvih razlika nema.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • realan..

    15:56 // 16. 5. 2013.

    Nadam se da ce se ovo uskoro okoncati i odgovorni ljudi kazniti..Ovo je jedno klasicno skretanje paznje sa pravih problema kojima se suocava SNS u vidu zaostavstine prethodne vlasti..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: