Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:47, 5. 8. 2021.

Incident na niškom koncertu Jale Brata i Bube Korelija još bez epiloga

jala buba koncert Za sada nije poznato ko su muškarci koji su momka bacili sa bine; foto: screenshot

Iz niške policije još nema informacija ima li istrage o incidentu na koncertu Jale Brata i Bube Korelija, sarajevskih izvođača koji su prošlog vikenda održali koncert na Letnjoj pozornici u Nišu. Za sada samo brojne osude javnosti na snimak na kome se vidi kako grupa muškaraca baca mladića koji se popeo na binu. Jedan od organizatora kaže da nije kako izgleda i da su deca radila izazov, a da ga je obezbeđenje pustilo na binu. Iz zvanično angažovanog Nifona negiraju ove navode i kažu da su mladića sa bine na beton bacili judi koji su došli sa izvođačima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Paraglajder

    17:39 // 5. 8. 2021.

    Taj letač je verovatno iz Niša, svi klinci znaju samo treba neko da ih pita, klinac će lepo da kaže istinu i kraj.

    • Mihailo

      20:10 // 5. 8. 2021.

      Istinu o čemu? Koga briga zašto se on popeo? Ovde se radi o odraslim "ljudima" koji DETE bacaju sa bine i tuku ga kasnije. Ovo ako prođe nekažnjeno stvarno smo dotakli dno. Da nam decu tuku strani državljani, eeej... Bravo za policiju i pravosuđe i sve morone koji su ovo gledali mirne savesti! Svaka čast!!!

  • Mbb

    18:41 // 5. 8. 2021.

    Balavac "radio čelendž". To sve azdisalo, treba uvesti društveno koristan rad, a ne da se slikaju kako se polivaju majonezom i šamaraju ribama. Dangube nevaspitane, u šta smo decu napravili!

    • Mihailo Jocić

      20:19 // 5. 8. 2021.

      Razlog penjanja na binu je nebitan. To se oduvek događalo. Bacanje deteta sa bine je u pitanju. Da je tvoj sin ne bi tako pričao, potpisujem.

    • LudiMilojko

      23:32 // 5. 8. 2021.

      Zahvali se na vlast koja je dozvolila velikog brata i farme-zadruge.Dok druge normalne drzave zabranile emitovanje tih bolesti.

  • Baobab

    18:49 // 5. 8. 2021.

    Nije čudo što je na ovakve stvari normalan narod indiferentan. O fanovima ovih metro-vehabija misli isto što i o njima

  • Vlada

    19:51 // 5. 8. 2021.

    Izguglajte malo sta su ova dva doticna bilmeza sve izjavljivala o Srbima i Srbiji a pojedinci iz nasih redova ih pored toga zovu i daju priliku da pokupe ovde novac. Zao mi je ove decurlije koji ih slusaju. Betno je sto niko nije skocio da zastiti ovog klinca nego su snimali telefonima. Dozvoliti da neko dodje u tvoj grad i ovako bije dete je stvarno sramotno.

  • Petar SNS

    20:57 // 5. 8. 2021.

    Ovo treba kazniti. Sramota. Razgovaraću sa nadležnima. Samo da podsetim narod da je Velikog brata parove i ostale pošasti doveli žuti još 2008 i Djilas. Sada se očekuje od nas da rešavamo. Pustoš su ostavili u svakom smislu pa evo i u kulturnom.

    • Mbb

      08:57 // 6. 8. 2021.

      "Doveli ih DS". A šta sprečava cenjeni SNS da ih do sad pogase i ukinu?

    • Dule

      14:44 // 6. 8. 2021.

      Koga briga s kim ćeš ti da razgovaraš? Dosadio si više svima sa svojim botovanjem, poručkaj sendvič i opusti se, jednog dana će te biti sramota.

    • Soklen

      08:48 // 8. 8. 2021.

      Vi da resite? Teško. Vi mozete samo da pogorsate situaciju. Posto imate vlast, radite sta pozelite, niko vas ne drzi za ruke da ne mozete da donosite odluke. Ko god da je dopustio rijaliti program, žuti, zeleni ili crveni, vi kao vlast mozete to da zabranite zakonom a ne da kukate kako niste vi i svi su drugi su vam krivi. Ajmo skupljaj clanarinke od preminulih glasaca sns.

    • B. R.

      17:02 // 9. 8. 2021.

      "Razgovaraćete sa nadležnima"? Vi ste, Petre, izgleda jedan od one mase polusveta koji nije dovoljno obrazovan, darovit, vredan i pošten da uspe u nekom normalnom sistemu i kojem je ova i ovakva vlast dala priliku da se oseti važnim. A ovo "razgovaraću" je uvreženo srpsko seljačko uverenje da društveni problemi treba da se rešavaju tako što neko sa nekim "razgovara" umesto kroz institucije sistema

  • Ivan

    23:30 // 5. 8. 2021.

    Nifon je bas ozbiljno obezbedjenje. Kaze pustili su decka jer je igrao izazov. Pa onda kazu da je propust sto su ga pustili. A onda su tog decka prebili gosti iz Bosne a Nifon ni to nije primetio. U svakom slucaju preporuka za poslovanje sa njima, jako su ozbiljna firma.

  • Strasno

    23:41 // 5. 8. 2021.

    Ne razumem ko voli ove tipove i ovakvu muziku.Ovo je dno dna od muzike a davno smo culi sta su ova dva idiota izjavljivali o srbima a sada su dosli da pokupe srpske pare ali dok je ovaca,bice i vukova.Eeej,da neko slusa i gleda ovaj sund i kic...

    • Torpedo

      08:56 // 6. 8. 2021.

      Jos i 1500din. ,plati kartu! Nisu deca ,nikad ,kriva, da roditelji znaju gde im deca idu i da znaju da je ovo vehabizam, gurnut, kroz " muziku", zapitali bi se, bar malo ! Ovako, ceo dan gledaju Zadrugu i Parove i komentarisu !

  • Njegoš

    05:29 // 6. 8. 2021.

    muzika ..totalni debilizam..izvodjači još gori...a ta dečurlija što ih gledaju izgubljena u vremenu i prostoru

    • Osvesceni gradjanin

      14:15 // 6. 8. 2021.

      Za sve su krivi roditelji... Svi rodjendani u mojoj zgradi se slave u dvoristu. Deca od 3 do 10 godina karaoke sve takve gadosti da je neopisivo...

  • Nislija

    07:15 // 6. 8. 2021.

    Zabraniti im ulazak u Srbiju narednih 99 godina

  • Otpor

    09:05 // 6. 8. 2021.

    "Dal' verujes meni ili svojim ocima?"
    Sramno!

  • Kulturo eve me

    10:25 // 6. 8. 2021.

    Kakav bre izazov? Kakve gluposti napaljenih klinaca. Sta da je povredio izvodjaca, obezbedjenje i treba da reaguje a ne da ohrabruje ove balavce da je ovo normalno ovako da se penjes i glumis ludilo. Nevaspitana deca neka onda na tezi nacin nauce kako se prisustvuje koncertu.
    Sta da je izvukao pistolj igracku u mraku i kaze pa ovo izazov??? Sta onda?? Jel ste bre normalni da ovo podrzavate??

    • J.C.

      13:00 // 24. 8. 2021.

      Pored našeg obezbeđenja i njihovih kabadahija i ova dva grmelja bradata nasilnika od izvodjača, hoćeš reći da bi ih klinac 20kg sa krevetom povredio? Teško... A šta da je klinac slomio vrat? I da je nasrnuo, a nije, to nije razlog da ga bace sa bine, jer ne znaju kakve će posledice imati pad...

  • ZR

    10:29 // 6. 8. 2021.

    Ovo što urasle bradonje sa oguljenim vratovima izvode uopšte nema veze sa muzikom, ovo je nešto najgore što postoji.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: