Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:05, 28. 11. 2019.

| Hronika

Ispod sedišta krio delove za traktor, carinici ih pronašli

Autor:Izvor:
Zaplenjeno preko 130 raznih delova
Zaplenjeno preko 130 raznih delova; foto: Uprava carina

Krijumčarenje preko 130 rezervnih delova za traktore, sprečili su carinici na Graničnom prelazu Gradina, a protiv 44-godišnjeg Kraljevčanina koji je skrivao delove pokrenut je prekršajni postupak.

Razne pumpe, creva, zupčanici, cilindri, termostati, lamele i drugi delovi za traktore pronađeni su u kombiju kragujevačkih registracija kojim je 44-godišnji muškarac putovao sa još troje putnika.

Osim što se kombi nalazio u traci obeleženoj zelenim semaforom, namenjenoj onima koji nemaju ništa za carinjenje, svi putnici su to i potvrdili, rekavši da imaju kod sebe samo lični prtljag - saopštavaju iz Uprave carina.

Međutim, detaljnim pregledom ispod zadnjih sedišta i u fabričkoj šupljini ispod suvozačevog sedišta pronađeni su razni delovi, a kao njihov vlasnik se prijavio vozač kombija.

Protiv njega je, dodaju u Upravi carina, pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • anna

    18:39 // 28. 11. 2019.

    Da je bar švercovao delove za BMW ili Mercedes za nekog lokalnog budžu, pa i da mu progledaju kroz prste, ali ovako... jok.

  • bidza

    16:43 // 28. 11. 2019.

    Na Gradini nista ne moze proci neprijavljeno! Poseban pretres imaju vozila sa Srpskim tablicama! Posle specijalnog tretmana ,carina se naplacuje za dva para gaca! Na Horgosu je drugaciji propis i tretman!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: