Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:43, 5. 2. 2016.

Italijani iz dve kooperantske firme “Benetona” utajili milione

490x370-niteks-politika Direktori dve firme utajili 59 miliona dinara poreza; foto: politika.rs

Dvojica Italijana protiv kojih su podnete krivične prijave za utaju poreza od 59 miliona dinara su direktori firmi “Roma konsalting” i “Planet sistem”, inače kooperanti kompanije “Beneton” koji posluje u Nišu, potvrđeno je "Južnim vestima" u Tužilaštvu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • grunf

    13:09 // 5. 2. 2016.

    Treba pohapsiti i one koji su to knjigovodstveno pokrivali i sproveli. Pa nije on sam to naucio u Srbiji, (u Italiji to ne bi smeo) vec neko ko ga je ''opravljao ''i naucio kako da opere toliki novac, i neko ko se debelo ugradio u taj posao.

  • stevan

    15:36 // 5. 2. 2016.

    Ma dal je moguce ?

  • Violeta Neverovatnic

    18:57 // 5. 2. 2016.

    Не верујем. Ово је класична намештаљка која за циљ има протеривање спасилаца наше привреде. Ваљда смо упамтили толико да нема напретка без страних инвестиција. Треба им дати по 20.000 евра за сваког новозапосленог, ово досад је недовољно.

  • gorcilo

    20:10 // 5. 2. 2016.

    E moja "VIki" ne znam da li si komentar napisala sa ironijom ili to stvarno misliš. U svim tim firmama (8) koje navodnop rade za " Beneton" rade ljudi za platu od 22-27 hiljada bez regresa,toplog oboka /ima ih na obračunu/, subotom a ponekad i nedeljom. Da te podsetim da je potrošačka korpa 65 hiljada.Nisam protiv stranih investicija ali njihov radnik i Italiji ima najmanje 1500 eura. Toliko

    • JuznoSrpskaRepublika

      23:23 // 6. 2. 2016.

      E Viki, zato sto nam sa takvom pamecu vode drzavu zato smo i danas tu gde jesmo! Jad i beda! Sto ne daju 20.000 evra po radniku nasim srpskim uspesnim biznismenima? Zasto im ne daju zemljiste? I sve za dzabe, pa nasi bar ne kupe prnje pa preko bare! Jadno! Ojadili su ceo grad bre! Revolucija! JUZNA SRPSKA REPUBLIKA!!! Budite se zombiji!!! Pink vam isprao mozak, nemate ni dve vijuge vise!

    • Only fools and horses

      13:49 // 7. 2. 2016.

      @JuznoSrpskaRepublika Ja mislim da se Violeta sprda. I odavno pričam da treba formirati Južnu pokrajinu, ali šta ćeš, mrtvilo. Ko kao dođe, sve ulizice Beograda.

  • dragana

    21:50 // 5. 2. 2016.

    Te firme su propale aprila,maja meseca.Bili su nam dužni po dve plate,uplatio je Beneton,posle dugih pregovora.Preuzeli su nas drugi kooperanti,bilo je i otkaza i zaposljavanja novih radnika sa biroa.Radni staž hmm na listingu ga nema.Uslovi za rad,u peglaonama užas,plate 21000-23000,kako obracunavaju viša matematika za sve nas

  • Sandra Jovanovic

    12:41 // 6. 2. 2016.

    Ja sam radila u te dve firme u svakoj po sest meseci i kada sam saznala da mi nisu uplacivali radni staz ja sam dala otkaz. A mogu da kazem da obracune plate nikad nismo dobijali.I javno mogu da posvedocim da su nas podkradali.Plata nam je uvek bila oko 22 000 din.a svakog dana smo radili prekovremeno.A ti Violeta kad neznas o cemu se radi bolje nemoj da komentarises.

  • Patrijota

    02:34 // 7. 2. 2016.

    Sve neki posteni svet! Samo mi ne valjamo!

  • Marija

    12:26 // 27. 3. 2022.

    Meni nisu place I 2013 I 2014 godina pemziono I socijalno tata Sam bila na trudnicko I porodiljsko.Oni kazu sada ne moze nista da se uradi.i dve godine pale u u vodu

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: