Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:19, 15. 3. 2013.

| Hronika

Pretukao radnika, pa se ubio

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
prokuplje,-porodicna-kuca-taksista.jpg

Nakon svađe i tuče sa M.D. (22), Bojan Ristić (37), taksista iz Prokuplja, obesio se na tavanu porodične kuće.

Naime, kako saznaju Južne vesti, Bojan je u sredu oko 14:15h više puta udario M.D. koji vozi jedan od dva njegova automobila kao taksi, jer je kasnio da vrati auto.

Tada mu je dao i otkaz, a M.D. je otišao kući. Predveče mu je pozlilo i konstatovana mu je teška povreda slezine, pa je tokom noći operisan u prokupačkoj bolnici.

Medicinska ekipa je i obavestila policiju o incidentu, a Bojan je tek oko 9h u četvrtak saznao da je svom radniku naneo teške telesne povrede.

Ubrzo potom se obesio na tavanu svoje kuće, a pronašao ga je njegov teča koji je došao da ga vozi do policije da da izjavu o tuči.

- Obojica su odlično sarađivali i zaista ne znam kako se namestilo da se sve ovako desi. Istina je da se Bojan u poslednje vreme žalio da ga M.D. ne sluša i da kasni, a tada se posebno iznervirao jer je trebalo da ode po dete u vrtić. Ovo je strašno i ja još ne mogu da dođem sebi - kaže taksista iz Prokuplja koji je obojicu dobro poznavao.

U prokupačkoj policiji potvrđuju naša saznanja i kažu da će se slučaj u potpunosti rasvetliti kada povređeni M.D. bude sposoban da govori, pošto je nakon operacije upao u komu i probudio se u četvrtak popodne.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: