Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:08, 26. 9. 2011.

| Hronika

Izbodeni radnici obezbeđenja diskoteke "Spark"

Autor:N.T.Izvor:Južne vesti, Blic
diskoteka spark
arhivska fotografija; foto: srbijanet.rs

Nepoznati muškarac u noći između subote i nedelje nožem je napao radnike obezbeđenja niške diskoteke i jednog teško povredio.

Prema informacijama iz Kliničkog centra, S.J. (32) koji je bio uboden u grudi, hitno je operisan i njegovo stanje je stabilizovano. Ostala dvojica mladića prošla su sa posekotinama.

Prema saznanjima Blica, problem je nastao kada obezbeđenje diskoteke nije pustilo jednog mladića unutra jer nije dozvolio da ga pretresu.

- On je izašao, ali se posle nekog vremena vratio i napao trojicu radnika nožem. Sve se desilo za nekoliko sekundi. On je utrčao i počeo odmah da nasrće na njih nožem. Prva dvojica su uspela nekako da se odbrane i dobiju samo lakše povrede, dok je treći napadnuti radnik obezbeđenja uboden u grudi. Napadač je nakon toga izjurio i pobegao. Srećom, u holu na ulazu u diskoteku u to vreme nije bilo drugih gostiju - rekao je Blicu izvor blizak istrazi.

Policija i dalje traga za napadačem koji je prema prvim informacijama star oko 20 godina, saznaje Blic.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Misa

    03:45 // 30. 9. 2011.

    @bane Tu pricu pricaj nekom drugom, i ja ih znam...

  • Milos

    23:17 // 27. 9. 2011.

    Milane,za tvoju informaciju,niko ko radi u Sparku nema dosije.

    • Aleksandar

      21:52 // 28. 9. 2011.

      Mislim da se inspektor g-din Klikovac ne bi slozio sa tobom :)

    • Misa

      03:43 // 30. 9. 2011.

      hahaha kako da ne... sve su to posteni momci!

  • Milan Davric

    01:36 // 27. 9. 2011.

    Da je neko normalno obezbedjenje ne bi se to desilo, ko zna zbog cega ih je taj izboo i ko zna sta su oni njemu uradili. Poznato je da su lomili ruke i udarali glave iz cista mira. Zato treba uvesti Cankov zakon, niko, ko ima krivicnu prijavu za tucu ili nesto vise od toga, NE SME da radi kao obezbedjenje! Oni su bre tamo svi kriminalci ili bivsi zatvorenici. Nije ni cudo sto deca dolaze sa nozevima. I njih i takve mamlaze od dece odmah u zatvor!

    • Bane

      15:37 // 27. 9. 2011.

      Ti očigledno nisi normalan kad braniš manijaka koji vitla nožem po gradu.

    • Marko BS

      18:42 // 27. 9. 2011.

      Vala jesi objasnio. U potpunosti si u pravu. Kapiram da ne opravdavaš ovoh klinca ali ko zna šta su oni njemu uradili. Ali dobra žvaka za čitaoce,"problem je nastao kada obezbeđenje diskoteke nije pustilo jednog mladića unutra jer nije dozvolio da ga pretresu." jeste tako bilo ali juče!

    • Aleksandar

      21:45 // 27. 9. 2011.

      Ne Bane, ti očigledno nisi normalan kada napadaš i vređaš čoveka koji je na sasvim lep i pristojan način izneo sve TAČNE činjenice i dao veoma koristan predlog koji bi po mom mišljenju i mišljenju većine građana trebao da se usvoji.

    • Bane

      22:50 // 28. 9. 2011.

      Lično znam momke koji rade obezbeđenje u Sparku i znam da ih je dosta porodičnih ljudi bez ikakvih dosijea tako da ovo lupetanje o krimosima ne pije vodu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: