Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:15, 23. 5. 2014.

| Hronika

Izgorela kancelarija poslanika SNS iz Vranja

Autor:B.G.Izvor:OK radio
1
Zapaljena kancelarija u Pertizanskoj ulici u centru Vranja

Advokatsku kancelariju narodnog poslanika i lidera SNSa iz Vranja Dragana Nikolića Nike jutros je zahvatio požar.

Policija je potvrdila da je došlo do požara, ali nikakve detalje službenici Policijske uprave u Vranju nisu mogli da saopšte, jer se, kako je rečeno novinarima OK radija, očekuju forenzičari iz Niša.

Iako nema zvanične potvrde, sumnja se da je požar podmetnut.

Poslanik Dragan Nikolić kaže da nije u Vranju, ali kaže da zna da mu je kancelarija izgorela sa svom sudskom dokumentacijom.

– Ja sam u Beogradu jer imamo zasedanje Skupštine. Javili su mi jutros da mi je zapaljena kancelarija u Vranju, ali detalje ne znam - kaže Nikolić.

Nikolić je dodao da će uskoro doći u Vranje da vidi šta se desilo, ali da za sada zna da je izgoreo i kompjuter u kome su bili brojni podaci.

- O šteti ne želim da mislim jer su mi u tom objektu svi predmeti klijenata sa sudskom dokumentacijom – kaže Nikolić.

OK radio prenosi da šteta na objektu nije mnogo vidljiva sa spoljne strane, jer je vatra zahvatila samo deo ulaznih vrata.

Policija obezbeđuje mesto preko puta hotela „Vranje“, gde se kancelarija nalazi, do dolaska inspektora iz niške Policijske uprave.

Prema prvim informacijama plamen je buknuo jutros oko sedam sati, a vatrogasci su brzo lokalizovali požar jer je vatrogasna brigada u neposrednoj blizini.

Zajednica advokata u Vranju osudila napad na kolegu 

- Ističemo da smo u više navrata do sada ukazivali na činjenicu da nepostupanje državnih organa koji su nadležni za otkrivanje i gonjenje izvršioca krivičnih dela, u ranijim slučajevima napada na advokate, nije dobro i da će takvo ponašanje izazvati stvaranje pritisaka, ugroženosti i nesigurnosti i na same advokate lično i na njihov rad u celini. Najnoviji napad i paljenje kancelarije našeg kolege samo potvrđuje navedeno - navo se u saopštenju.

Zajednica advokata u Vranju, navodi se u saopštenju, insistira da državni organi preduzmu sve mere radi otkrivanja izvršioca i njegovog ili njihovog privođenja pravdi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikolic T

    14:37 // 24. 5. 2014.

    Tomo, ovu vrdalamu napolje iz stranke dok je jos vreme.

  • Marko

    00:12 // 24. 5. 2014.

    Dosta vise sa tim Nikolicem, te prebio Petrovica, te napadnut u kancelariji, te izgorela kancelarija. Ne moze se sedeti na dve stolice. Sledece ce biti :Nikolic ubio nekoga kako se stvari odvijaju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: