Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:48, 27. 9. 2020.

| Hronika

Izgoreo automobil Recka, trenera Dinama iz Vranja

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
požar
Zapaljen auto Dragana Antića Recka; foto: lična arhiva

Automobil trenera Dinama iz Vranja, Dragana Antića Recka, u potpunosti je izgoreo jutros dok je bio parkiran ispred zgrade gde Antić stanuje. Kako kažu u policiji i Osnovnom tužilaštvu, uviđaj je u toku. Antić za Južne vesti kaže da je, posle pisanja poruka upućenih njemu da napusti poziciju trenera ovo sada nastavak, ali da je sve otišlo predaleko.

Vranjskoj policiji je požar na automobilu prijavljen oko 5 sati, a kako kažu, izašli su na lice mesta i započeli uviđaj. auto izgoreo U potpunosti izgoreo; foto: lična arhiva

Preduzimaju se sve mere i radnje na rasvetljavanju ovog slučaja - kažu u policiji.

Da je auto zapaljen, kažu u Osnovnom tužilaštvu, i potvrđuju da je vlasnik zapaljenog automobila "audi A8" trener Dinama Antić.

U pitanju je N. N izvršilac, a uviđaj je u toku. Naloženo je da sa sakupe video zapisi sa okolnih kamera i da se preduzme operativni rad na otkrivanju izvršilaca krivičnog dela - kažu u Tužilaštvu.

Sam Antić kaže da se do sada njemu ništa slično nije desilo i da je sve otišlo predaleko. auto U potpunosti izgoreo; foto: lična arhiva

Tako je, auto je zapaljen, To su ovi što su pisali "Recko odlazi", "Recko lopove". To je zato što nisu hapsili te što su pisali, ovo je nastavak toga. - kaže Antić.

Sam Antić sumnja odakle i poruke i paljenje dolaze, ko stoji iza svega, što bi istražni organi trebalo da ispitaju.

Automobil je u potpunosti izgoreo, a ubrzo po izbijanju požara na licu mesta bili su i vatrogasci.

auto požar Vatrogasci stigli ubrzo po prijavljivanju požara; foto: lična arhiva

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stanojkovic

    10:27 // 28. 9. 2020.

    Kriminalni akt je za osudu - i sada su istražni organi na potezu.
    Samo u vezi fotografije, nevezano za potragu za počiniocima, kako može naš državljanin odn. neko sa prebivalištem u Srbiji da ima u vlasništvu automobil sa stranim tablicama? Možda jedino ako vlasnik ima i pasoš te druge zemlje odakle su tablice?

  • Goran

    01:43 // 28. 9. 2020.

    Ne razumem likovanje zbog nasilnog i kriminalnog čina u kojem je neko mogao glavu da izgubi. Ako razmišljate u pravcu - meni niko neće paliti automobil, nema razloga, grešite. U divljem društvu nasilje brzo uzme maha, lako možemo doći u situaciju da se ovako nešto radi i zbog pogrešnog pogleda, obične komšijske svađe...

  • Momcilo Rincic

    23:54 // 27. 9. 2020.

    Petre sns koj si ti meni kralj. Pa ti si bot nad botovima. Samim imenom si sve objasnio gde se nalaze,, neuki '' ljudi. Pa kralju samo u Sns vas ima 750 000 na celu sa vodom. Ja bih tebe u utisak nedelje, mada dobro bi prosao i u biser nedelje kod Ivanovica. A ti Recko, sto se nisi bavio vaterpolom,vidis da te nece tamo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: