Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:44, 19. 11. 2017.

| Hronika

Izgoreo automobil novog direktora “Tržnice”

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Izgoreo-automobil-2-foto-PB-Juzne-vesti
Foto: P. Blagojević / Južne vesti

Automobil još jednog funkcionera SNS u Nišu je izgoreo. Veća materijalna šteta pričinjena je na automobilu novog direktora Tržnice Gorana Đorđevića koji je noćas oko 3 sata goreo u Episkopskoj ulici. Uviđaj je okončan, a iz policije za ponedeljak najavljuju informacije o uzroku požara.

Izgoreo-automobil-3-foto-PB-Juzne-vesti Foto: P. Blagojević / Južne vestiKako kažu u policiji, njima je noćas oko 3 prijavljeno da “mercedes” koji je bio parkiran u Episkopskoj ulici gori, a kažu da su brzo obezbedili lice mesta i omogućili vatrogascima da ugase požar.

Na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta, povređenih nema. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, rad po toj prijavi je u toku - kažu u policiji.

U Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da je auto koji je goreo vlasništvo direktora Tržnice Gorana Đorđevića, a osim njegovog automobila, dodaju, požar je zahvatio i “citroen” koji je bio parkiran pored.

Izgoreo-automobil-foto-PB-Juzne-vesti Foto: P. Blagojević / Južne vesti

Podsetimo, pre nekoliko dana je potpuno izgoreo automobil zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura (SNS), koji sumnja da mu je požar podmetnut zbog izjava koje je davao prilikom izbora novih direktora niških javnih preduzeća.

Inače, Goran Đorđević je jedan od novoizabranih direktora, a iz Parking servisa je prešao u direktorsku fotelju u Tržnici.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nebitan

    20:35 // 20. 11. 2017.

    Povoljno prodajem kasko osiguranja članovima SNSa, direktorima javnih preduzeća i funkcionerima, za dva osigurana vozila treće gratis...

  • ds

    11:20 // 20. 11. 2017.

    Hoćemo li konačno dići glavu i sve ove smestiti tamo gđe im je mesto.

  • slavko

    22:01 // 19. 11. 2017.

    Bogota,Kolumbija.Dobrodošli !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: