Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:33, 13. 11. 2013.

| Hronika

Izujedali ga komšijski psi

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
PERA-U-ZAVOJIMA-1.JPG
Pera ima ozbiljne povrede od ujeda komšijskih pasa

Dva rotvajlera u dvorištu Velimira Stojanovića izujedala su njegovog komšiju Peru Jankovića (63) iz sela Držanovac kada je krenuo kući nakon zajedničkog „nazdravljanja“.

Pera tvrdi da je od 10 sati toga jutra do 2:30 nakon ponoći bio kod komšije i da su ga psi napali kad je krenuo kući. 2 Prokupački i niški lekari konstantovali su ozbiljne povrede

- Velimir je iz kuće izašao pre mene. Kada sma otvorio spoljna vrata i krenuo u dvorište, napala su me dva njegova rotvajlera Stigao sam samo da levom rukom pokrijem lice, a psi su počeli da me ujedaju. Pokušao sam jednog da mazim kako bi ih smirio, ali oni su me vrteli u krug i ujedali gde su stigli. Počeo sam da zapomažem i dozivam Velimira kog sam primetio da stoji kraj boksa za pse, ali on nije reagovao. Ne znam kako, ali su se psi na kraju smilovali i pustili me, a ja sam četvoronoške izašao iz dvorišta i došao kući – kaže Pera za Južne vesti.

On kaže da su obojica toga dana pili rakiju, ali da se nisu svađali.

Za razliku od njega, Velimir je policiji rekao da je Pera tokom dana bio kod njega, ali da je otišao u poslepodnevnim časovima i tvrdi da je Pera preskočio visoku ogradu njegovog dvorišta.

- Rekao nam je da, kada je čuo pse, istrčao je iz kuće i crevom odbranio Peru dok su ga ujedali. Priče su oprečne, a pošto su oni jedini svedoci, ne može se utvrditi ko je u pravu. Ogradu je gotovo nemoguće preskočiti, ali na kapiji je jasno postavljen znak da u dvorištu ima opasnih pasa – kaže izvor Južnih vesti.

3 Iako se komšijske priče ne slažu, Perine povrede su očigledne Obojica aktera su specifični ljudi, a Perine povrede su vidljive po celom telu i ozbiljne, što su konstatovali i lekari u Nišu i Prokuplju gde se on obratio za pomoć.

Policija je o ovom slučaju obavestila prokupačko Osnovno tužilaštvo, ali najverovatnije se neće podneti prijava protiv vlasnika pasa jer, kako kažu u Tužilaštvu, ne postoje dokazi da je vlasnik kriv za napad.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: