Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:18, 11. 5. 2020.

Izvrnuo se kamion na gradilištu kod Ćele-kule, povređen vozač koji je iskočio iz kabine

kamion-gradiliste2-foto-jcm Kamion "visi" iznad temelja;foto: J. C. M.

Na gradilištu preko puta Ćele-kule u Nišu oko 17 sati se prevrnuo kamion dok je istovarivao materijal, te je jedan njegov deo ostao da "visi" iznad iskopanog temelja. Vozač je iskočio iz kabine, a njega je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • qgo

    21:45 // 11. 5. 2020.

    AKo moze jedna digresija - zasto se u okolini Ćele-kule uopste izdaju dozvole za izgradnju zgrada? Zar nije bilo pametnije da se vise tu ne narusava okolina?

    • aaaa

      22:37 // 11. 5. 2020.

      Mislim da generalno treba da se preispita intezivna stambena gradnja na potezu od Trošarine do Doma zdravlja. Prebatrpavaju se naselja, stvara se problem parkinga ako ničeg drugog.
      Inače kada je prva zgrada prekopita Ćele kule izgradjena, negde pre 15 godina, sećam se polemike zbog narušene vidne linije izmedju Ćele kule i Čegra. Da li se smelo, trebalo...ali na pomemikama ostalo tada.

    • MilosNis

      08:38 // 12. 5. 2020.

      Zidaju se zato sto u Nisu vlada investitorski urbanizam (po recima gradskih otaca). To znaci ko ima para zida gde i sta hoce!

  • Posmatrač

    04:22 // 12. 5. 2020.

    Ovo gradilište je radilo i u toku vanrednog stanja- niko nije nosio masku! A još strašnije ni osnovnu zaštitnu opremu - svi radnici bez kaciga!!!

    • Ako nesto ne znas ne komentarisi

      10:23 // 12. 5. 2020.

      To je rad na otvorenom... lekari su rekli da na otvorenom nema potrebe nositi masku vec samo u zatvorenom prostoru. (dr Kon). Maske su nosili simbolicno vani da utici na svest gradjana.

      Drugo to je tezak fizicki rad. Probaj ti da radis pod maskom. Tu ima i nesto starijih. Da li znas da nekog upravo zbog toga moze sercka da strefi. Ko je taj sto pod tezak fizicki napor nosi masku? ko je taj luda

  • MB

    11:50 // 12. 5. 2020.

    Зашто није наведено име инвеститора ?

    • Aca

      21:20 // 12. 5. 2020.

      A sta to tebe interesuje, a ako bas hoces da znas idi do gradilišta pa procitaj na tabli ispred...

  • Milos

    12:13 // 12. 5. 2020.

    Nis je slican favelama, samo sa modernijim pristupom.

  • MilosNis

    18:26 // 11. 5. 2020.

    Kamion ima ruku za istovar sto se vidi na slici, izvukao je stabilizatore i postavio ih blizu ivice iskopa, obala je popustila i desilo se sta se desilo. Nadam se da ce covek ostati ziv i da ce se oporaviti!!!

    • Karton

      02:20 // 12. 5. 2020.

      I da ce se opametiti !

  • Sloba

    01:15 // 12. 5. 2020.

    Uništiše grad sa tom gradnjom. Šleperi se penju i iništavaku trotoar. A kad sve prođe nastaće haos sa parkiranjem i bez zelenila. Šta je ljudima da daju dozvole i šta je investitorima da tu grade. Ima li ko obraza. Jadan čovek kolateralna šteta u irbanističkom haosu

    • MilosNis

      08:41 // 12. 5. 2020.

      Parkiranje nece biti problem u poredjenju sa problemom ogranicenog kapaciteta kanalizacione mreze. Mreza niti je projektovana niti izgradjena da primi toliki protok vode. Tek ce biti problema.

  • Prolaznik

    04:16 // 12. 5. 2020.

    Danima je oborena kratka ograda dužine oko 1,5m odmah do susedne nove zgrade, tj odeljka sa kontejnerima- dobro da neki stanar nije upao do sada...ili dete... Odeš da baciš smeće...

  • На крају,сви плаћамо санацију

    06:57 // 12. 5. 2020.

    А,сад да направите истраживање,на коју локацију/дивљу депонију(Брзи Брод,да помогнем)истишу земљу ови "предузимачи".Ко жмури на ово?

    • MilosNis

      08:35 // 12. 5. 2020.

      Zemlja nije problem, formiraju se cesto tzv privremene deponije materijala (zemlja, pesak) otpad i sut su najveci problem. Sve ako se ima neka dozvola naravno.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: