Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:35, 30. 8. 2011.

| Hronika

Jednomesečni pritvor grupi koja je divljala po Nišu

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
490x370_490x370-490x370-lisice
ilustracija

NIŠ - Četvorici punoletnih huligana koji su prošle nedelje remetili javni red i mir, jureći automobilom „Mercedes“ kroz Obrenovićevu ulicu u centru grada, određen je jednomesečni pritvor.

Nebojša Petković, šef sektora za suzbijanje opšteg kriminaliteta u Policijskoj upravi Niš, kaže da su se četvorica momaka, „ranije poznati policiji po brojnim krivičnim i prekršajnim prijavama sa elementima nasilja“, branili na saslušanju ćutanjem!?

Na konferenciji za novinare u policiji je rečeno da ova grupa nema svoj naziv, ali i da je jedan od obesnih mladića posle privođenja sebe nazvao „Kraljem Niša“. U grupi koja je pravila nerede u petak uveče nalazilo se i jedno maloletno lice, staro 16 godina.

- Ova grupa broji više od desetak mladića. Očit primer da su poznati policiji od ranije su Marko M. (22) i Aleksandar M. (22). Oni su bili pod dejstvom alkohola, a nisu pružali otpor pri privođenju u Obrenovićevoj ulici. Oni su već poznati javnosti po tome što su učestvovali u prebijanju jednog mladića i pucnjavi u restoranu „Stara Srbija“, vređanju na nacionalnoj osnovi jednu reprezentaciju Hrvatske dok je boravila u Nišu zbog čega nas je bilo sramota i drugo - objašnjava Petković.

Dragan Trajković, komandir policije u opštini Medijana, objašnjava da je ceo tulum huligana te noći 23. avgusta krenuo u nekoliko ugostiteljskih lokala u opštini Pantelej gde je policija odmah reagovala po pozivu.

- Kada je jedinica stigla u lokale odakle je bilo poziva, oni su već prešli u Medijanu tako da su uhvaćeni u roku od 40 minuta. Oni su remetili javni red i mir u Obrenovićevoj ulici i Kazandžijskom sokačetu. Potom su došli ispred TC Kalča gde je bio parkiran motor ispred poslastičare. Oborili su taj motor, a vlasnik je pokušao da im se odupre. Ubrzo je morao da se udalji sa tog mesta jer su ga napali - kaže Trajković.   

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • KUM

    22:46 // 5. 10. 2011.

    Ljudi vi treba svi da gledate svoja posla a ne da se brinete za tudje probleme.
    Ima ko ce sve ovo da sredi..

  • sarii

    18:33 // 7. 9. 2011.

    Ovo vam je informacija iz prve ruke. Grupa je bila uhapsena, zatim pustena na 24 casa zatim pustena ponovo. U medjuvremenu je jedini svedok koji je pristao da svedoci protiv njih... nastradao -.-???WTF???kakve dezinformacije hahahah...

  • Gamer

    00:49 // 3. 9. 2011.

    Ovo vam je informacija iz prve ruke. Grupa je bila uhapsena, zatim pustena na 24 casa zatim pustena ponovo. U medjuvremenu je jedini svedok koji je pristao da svedoci protiv njih... nastradao -.-

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: