Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:28, 28. 3. 2013.

| Hronika

Još jedan napad na kontrolora gradskog prevoza

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
autobuski-prevoz.jpg
Ilustracija, arhivska fotografija, foto: jgpnis.rs

Treći put od početka godine kontrolor gradskog prevoza u Nišu je fizički napadnut, ovog puta u prisustvu Komunalne policije.

U autobusu koji saobraća na liniji Minovo naselje - Niška Banja dvojica putnika napali su kontrolora koji im je tražio karte na pregled.

Incident se dogodio sinoć, 27. marta oko 20:30 sati. Kako kaže zamenik direktora Direkcije za javni prevoz Nenad Stanković mladići su napali kontrolora, iako je u autobusu bila Komunalna policija kao redovna pratnja.

- On im je tražio karte, nisu imali i on ih je legitimisao. Kada su krenuli da napuste autobus jedan od njih je uhvatio kontrolora za vrat, i kako su mi preneli, hteo je da ga udari glavom. Međutim, komunalni policajci su ga odgurnuli i savladali - pojasnio je Stanković.

Stanković kaže da je odmah pozvana Interventna jedinica niške Policijske uprave koja je privela napadače. Na svu sreću niko nije teže povređen.

- Ovo je treći put od početka godine da je naš kontrolor napadnut. Kada kažem napadnut mislim na fizički napad, verbalne incidente koji se dešavaju maltene svakodnevno ne računam - kaže Stanković.

Kao i prethodna dva puta i sada će protiv momaka, koji su identifikovani i legitimisani u autobusu, biti podnete krivične prijave.

Podsetimo, prvi incident se dogodio odmah nakon Nove godine, 2. januara na liniji Njegoševa - Donji Komren kada je jedan putnik pesnicom udario kontrolora.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • jovan

    13:33 // 6. 4. 2013.

    kontroli rade i vise nego sto treba i nisu dovoljno placeni za svoj poso zasto bi se kontolor raspravljao sa svakom pijanom budalom ili narkomanima , a danas je u svakom autobusu skoro po jedan takav pa vi vidite kakav je njihov posao , pokusajte da radite njihov posao pa onda pricajte , jeo sam taj hleb i nebi se vise vraca treba da budes pre svega psihicki pa onda fizicki spreman za posao konduktera a oni uopste nisu zasticeni ni od cega moze svako da ih vreda i maltretira sto se desava svakog 2-3 dana !

  • box

    09:42 // 31. 3. 2013.

    Nekoliko puta sam bio svedok kada su se kontrolori ponasali bahato,siledzijski.Zena ulazi u autobus sedi,ocekujuci kontrolora koji prodaje karte,medjutim on je napred kod sofera.Ulazi kontrola zena kaze da ceka kontrolora da prodje medjutim kontrola joj ne veruje a prodavac karata kaze da je prolazio sto nije ja sam licno video i posvedocio ali dzaba,zeni naplacuju kaznu.Problem je u ponasanju kontrolora,nekazem da su uvek krivi ali da se ponasaju siledzijski prema onome ko nema kartu apsolutno da,bio sam svedok.

  • jeste

    13:10 // 29. 3. 2013.

    Pa da su ljudi ovde malo normalniji, kontrolori bi mogli da rade svoj posao i bez policije...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: