Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:08, 6. 2. 2019.

| Hronika

Još jedna žena u Nišu preminula od gripa

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
klinicki centar
Treća žrtva gripa u Nišu; foto: JV/P. Blagojević

44-godišnja Nišlijka kod koje je potvrđeno da je imala grip preminula je noćas, potvrđeno je Južnim vestima u Kliničkom centru, a kažu da je pacijentkinja bolovala i od dijabetesa.

Grip je odneo treći život u Nišu. Lekari Klinike za infektivne bolesti navode da je kod S. R. koja je preminula noćas potvrđeno da ima virus gripa.

Zbog već postojeće hronične bolesti (bolovala je od dijabetesa) i novonastalih pratećih komplikacija, preminula je pacijentkinja iz Niša S. R. stara 44 godine, kod koje je analizom krvi potvrđeno prisustvo virusa gripa - pojašnjavaju.

Kažu da je ovaj smrtni slučaj prijavljen Institutu za javno zdravlje u Nišu i Institutu "Batut".

Podsetimo, nedavno je od posledica gripa u Nišu preminula 26-godišnjakinja i muškarac star 62 godine. Zbog gripa je hospitalizovano 26 pacijenata, a 5 je u teškom stanju i priključeno na respiratore. Posete u Kliničkom centru su zabranjene.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Čapa iz sokaka

    01:46 // 7. 2. 2019.

    Ko hoće da poživi duže u kakavom-takvom zdravlju mora da beži od našeg "zdravstva" kao đavo od krsta. Pre par godina mi je prijatelj lekar, pola u šali, pola u zbilji, rekao: "Ako hoćeš da se lečiš ovde moraš da budeš mnogo zdrav da bi preživeo."

  • Svetlana Stevanovic

    18:35 // 6. 2. 2019.

    Sulzdo je objavljivati vesti o preminulima od gripa u Nišu,a da prethodnih meseci niste istražili i pisali da vakcinu ptotiv gripa niste mogli da nađete u Nišu krajem oktobra! Rekli su NESTAŠICA! Ej, nestašica u sezoni gripa!!!!

    • Posmatrac

      20:24 // 6. 2. 2019.

      Pa, kad su svi iz KC-a (ukljucujuci i Infektivnu Kliniku) i Doma Zdravlja, "sklonili" vakcine na stranu- za svoje..... "da im se nadje"..... ostali- nek pocrcaju.

    • Ljubica

      10:42 // 7. 2. 2019.

      Da,to je istina.Nije bilo tada vakcine,nema je ni sada.Upravo sam bila u domu zdravlja zbog cerke i nemam reci vise.Ceka njih 30-tak najmanje ali nema

  • Posmatrac

    17:11 // 6. 2. 2019.

    ..... a, u Nisu i dalje "nema epidemije gripa".........

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: