Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:36, 4. 6. 2019.

| Hronika

Još jedna žrtva udesa autobusa i kamiona kod Kuršumlije

Autor:Ljubiša MitićIzvor:Južne vesti
SAOBRACAJKA BARLOVO lj.m.
Muškarac, šesta žrtva nesreće kod Kuršumlije, podlegao je povredama nakon više od mesec dana; foto: Lj. M.

Nakon nešto više od mesec dana od kada se dogodila saobraćajna nesreća kod kuršumlijskog sela Barlova, u niškom Kliničkom centru je povredama podlegao 58-godišnji muškarac iz Kuršumlije koji je bio putnik u autobusu. On je šesta žrtva udesa koja se dogodio na magistralnom putu Niš - Priština, kada su se 30. aprila sudarili autobus Niš-eskpresa i kamion.

U Kliničkom centru kažu da je R. V. nakon nezgode primljen sa teškim telesnim povredama, te da je preminuo i pored svih napora lekara da mu spasu život.

Pacijent je primljen sa teškim neurohiruškim povredama i sve vreme bio je na intenzivnoj nezi. Lekari su pokušali sve, ali je on nakon mesec dana borbe nažalost preminuo – kratko su prokomentarisali u Kliničkom centru.

Inače, u sudaru kamiona i autobusa Niš-ekspresa na licu mesta su poginula oba vozača i dve putnice autobusa, a samo 24 sata nakon toga preminula je još jedna putnica iz autobusa.

Ostali lakše povređeni putnici iz autobusa ranije su otpušteni na kućno lečenje, a od ukupno šestoro poginulih, četvoro je iz Kuršumlije.

Podsetimo, 30. aprila kod mesta Barlovo dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su 4 osobe nastradale na licu mesta, a više njih je teško povređeno. U sudaru su učestvovali kamion i autobus koji se tom prilikom zapalio.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: