Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:53, 19. 11. 2015.

Komandir granične policije uzimao mito od izbeglica

Policija-kapa-KOSTA-Juzne-vesti.jpg Osumnjičeni negirao krivicu na saslušanju pred sudijom; Ilustracija; foto: JV

Zbog sumnje da je od 32 izbeglice iz Avganistana tražio po 50 evra za potvrde o azilu i prevoz do Beograda i Šida, policija je uhapsila komandira stanice granične policije u Surdulici.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Jason Born

    10:04 // 19. 11. 2015.

    Ovo je gotovo nemoguce dokazati, izbeglice koje su verovatno platile prolaz su sada daleko od nase zemlje. Novac je negde nestao. Na kraju ce se svesti na to da drzava plati odstetu i pretpljeni dusevni bol zato sto je ganjala policajca kriminalca po sudovima i za to vreme on nije primao platu i radio svoj posao. Kamata na kamatu...

  • Milan če

    11:09 // 19. 11. 2015.

    Taj posao radim posteno, koliko nas placaju nije mnogo ali nije ni malo, a takve sto im je sve malo u zatvor, nikada u radnom veku nisam uzeo mito niti cu uzeti! Svako ko uzima ima da odgovara!!!

  • boki12345

    11:00 // 19. 11. 2015.

    ja sam uveren da nasim drzavnim sluzbenicima to ne moze da se desi. to je neko bio zlonameran pa je to objavio.KAD BI SE ZEZALI.

  • veteran

    17:59 // 21. 11. 2015.

    Koliko su para lapnuli proteklih meseci od prevoznika meri se milionima , naime svaki prevoznik sakupi mito za policiju i na svakom punktu redom...zavisi od broja sluzbenika.Svedoci(osteceni)brzo napustaju zemlju i nema svedoka nema dela..doduse to rade i kolege iz EU.Prevoznici cute jer su se i oni ugradili a i iz straha jer zive od toga.Kako bese ono ,, za pametne ljude rat ne postoji...,,

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: