Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:57, 14. 1. 2013.

| Hronika

Kuršumlija: odborniku URS-a polupan auto

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
slomljena-sofersajbna.jpg
Ilustracija; foto: trebinjedanas.com

Odborniku URS-a u Kuršumliji Dejanu Miloševiću u noći između nedelje i ponedeljka još uvek nepoznati počinioci polupali su automobil „fiat stilo“ koji se nalazio na parkingu ispred zgrade u kojoj stanuje.

Na Miloševićevom "fijatu" razbijeni su šoferšajbna i farovi, oštećena je i limarija, dok se šteta procenjuje na nekoliko stotina evra.

- Automobil je polupan palicama, što pokazuju tragovi udaraca, a u napadu je učestvovalo više lica - kaže Milošević.

On smatra da je u pitanju politički atak da bi se zastrašili svi koji drugačije razmišljaju, ili pripadaju opozicionim partijama.

Slučaj je prijavljen policiji, a istraga je u toku.

Pre 15 dana Miliji Milenkoviću, šefu odborničkog kluba SNS-a na parkingu ispred zgrade u kojoj živirazbijen je automobil "folksvagen polo".


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • merak

    23:06 // 14. 1. 2013.

    Će mu kupi novi auto ona lopina Dinkić!

  • filablace

    18:41 // 14. 1. 2013.

    Auto je kupio od novca nesrecnika ucesnika rata, tacnije RATNIH DNEVNICA, kao fila u Blacu. Uvek je u vrhu politike kao svajne.
    Stranke je menjao kao bajko.
    Ne cudi me sto su radile bezbolne palice.

  • Kukala vam majka

    16:00 // 14. 1. 2013.

    Prateci vesti tokom godina sam stekao utisak da je Kursumlija izrazito siromasna opstina. A oni se toliko bahate da em imaju dobra i skupa kola za odrzavanje pa ih jos i lupaju jedni drugima.
    Beograd da obustavi pomoc ovima sto kukaju da sve pare idu za Beograd a na drugi tekst kazu nista u Kursumliji ne radi. E pa ako nista ne radi koje vam pare Beograd uzima? Jesu ta kola od branja pecurki kupljena?

    • ivan vidanovic

      18:36 // 14. 1. 2013.

      @"Kukala vam majka",dali to znaci da je Fiat Stilo skup,ekskluzivan auto i iz tog razloga novac od naplate poreza na bogatom jugu Srbije treba da ostane u siromasnom Beogradu...

    • Vlada

      08:21 // 15. 1. 2013.

      Kursumlija je opstina koja je dno dna. Tu za 30 godina ni jedan sraf nije zamenjen. Ljudi su uzasni i jako losi i zato im je grad takav kakav je. Gomila neradnika i alkoholicara koji samo gledaju svoje interese kako da dohvate koji dinar. Zbog toga je ogromna navala na opstinski budzet i svi lokalni politicari se politikom bave iskljucivo iz licnih interesa. Takve opstine treba staviti pod prinudnu upravu i na njihovo celo dovesti iskusne menadzere sa strane. Svi koji su u politici u Kursumliji su.......ajde da ne budem nepristojan....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: