Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:34, 10. 2. 2021.

| Hronika

Kuzman uhapšen u danu kada je Vučić najavio borbu protiv kriminala u Nišu

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
viši sud niš
Uhapšen pre nedelju dana, u pritvoru je u Nišu; foto: JV-S. Marković

Marko Andrić Kuzman, označen kao kontakt kriminalne grupe Veljka Belivuka povezanog sa ubistvom Nišlije Milana Ljepoje, uhapšen je u Nišu 4. februara, potvrdili su Južnim vestima u Osnovnom javnom tužilaštvu. Hapšenje se dogodilo u danu kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio borbu protiv kriminala i u Nišu, a tek danas su potvrdili da je Kuzman saslušan i u pritvoru.

Kriminalna grupa Veljka Belivuka uhapšena je pre nekoliko dana, a pored brojnih kriminalnih radnji osumnjičeni su i za 3 ubistva, uključujući i likvidaciju Milana Ljepoje iz Niša.

Tako su sagovornici objasnili snimke koji su emitovani za vikend u emisiji "Hit tvit", a u njima je glavni akter Marko Andrić Kuzman, za koga navode da je bio njihov kontakt u Nišu.

Kuzman je tokom emitovanja ovih snimaka na Pinku već bio u pritvoru, jer u Osnovnom javnom tužilaštvu potvrđuju da je uhapšen u četvrtak, 4. februara, kada je Vučić najavio hapšenja kriminalaca u Nišu i Vranju.

Uhapšen je zbog krivičnog dela nedozvoljeno držanje oružja i nedozvoljeno držanje opojnih droga za sopstvenu potrebu - navode u tužilaštvu.

Oružje i droga su pronađeni prilikom pretresa stana u kome živi u Nišu, a kažu da je odmah sutradan saslušan i određen mu je pritvor.

Reč je o licu koji je ranije osuđivano, a trenutno je u pritvoru u KPZ Niš i vodi se postupak protiv njega - kažu u tužilaštvu.

Podsetimo, oni koji izveštavaju o organizovanom kriminalu kažu da grupe sa juga nisu toliko poznate, ali da bi o njima sve trebalo da znaju policija i tužilaštvo, jer su Niš i Vranje označeni kao žarišta organizovanog kriminala.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan

    22:56 // 14. 2. 2021.

    Njihovi ljudi sve to...zaigrali se...sad ce lepo da nadju druge i sve tako u krug...idemo Kolumbija

  • Zasto

    15:38 // 11. 2. 2021.

    A ZASTO NIJE HAPŠEN PRE TOGA? ZASTO SE NE HAPSE JOŠ NEKI STO SE PREDSTAVLJAJU KAO VELIKI PRIVATNICI, KAD CE JEDNOM ISPITIVANJE POREKLA IMOVINE...

    • Jaje

      22:53 // 11. 2. 2021.

      Ma kakav preduzetnik prizetko...

  • trosarinski bizgov

    10:29 // 11. 2. 2021.

    A sta je sa onim sto vozi X5 crni nema ni staza sto oduzima konje, sto na slikama sve neke sumnjive face jel ce da dodju na red ,posto su toboze humanitarci ,vreme je da se ovaj grad ocisti od takvih nitkova...

    • Batke

      16:09 // 11. 2. 2021.

      Taj je u zatvor u republiku srpsku jos pre mesec dana

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: