Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:09, 14. 3. 2013.

Legitimisane majke koje teraju decu da prosjače

prosjaci,-foto-novosti.jpg Foto: novosti.rs

U akciji niške policije podnete su krivične prijave protiv tri majke jer se sumnja da su koristile svoju decu za prosjačenje u Obrenovićevoj ulici u Nišu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pera

    13:34 // 14. 3. 2013.

    a kad planiraju da ih sklone sa raskrsnica? svuda ih ima, prljaju mi auto bez mog odobrenja i jos za to traze novac? jos fali da se baci pod auto pa da robijam zbog njih.

    da ja sa drugovima izadjem i ovako krenem u "zaradu", policija bi me sklonila u roku od pola sata ali neeeee, njih godinama niko ne dira. dokle vise?

  • Johny

    13:56 // 14. 3. 2013.

    Molim komunalce da ih oteraju iz Pobedine da malo licimo na grad a ne na Banglades

  • Meraklija

    22:56 // 14. 3. 2013.

    Nemam nista protiv prosjacenja, ali treba imati mere u zloupotrebi dece. Jednostavno mi je zao kada ih vidim polugole kako sede na betonu a dobro znam da skupljaju pare za nekog GAZDU koji sedi, pije i kocka u kafani. Vise sam ljut na komunalnu policiju koja ne moze da protera konjske zaprege sa ulica tako da je svaka raskrsnica usrana i smrdljiva a neugledne zaprege su na sve strane. Ako neko hoce da skuplja sekundarne sirovine onda mora da vodi racuna i na koji nacin to radi a da iza sebe ne ostavlja rasulo, prljavstinu i jos veci haos. Komunalci i saobracajna policija ili treba da rade svoj posao ili da platimo nekoga drugoga ko to zna, hoce i moze.

  • LIDIJA

    12:13 // 15. 3. 2013.

    Svi mi bismo mogli da imamo po5-6 oro dece i svi na ulice niko da radi.Trebalo bi drustvo da se pozabavi njima i teranju dece na prosjacenje,ima ih svuda pun ih je grad, a niko nece da radi, uglavnom pre dobijaju socijalnu pomoc od nas, ja recimo ne radim a imam dvoje dece pa trebam na ulicu da prosim, niko ih ne tera da radjaju a sire se ko guba bice ih vise nego nas ljudi ozbiljan je to problem?

  • Nyssa

    16:18 // 15. 3. 2013.

    I treba...

  • Пантелија Топаловић

    16:35 // 16. 3. 2013.

    Znači ove tri majke nisu imale makroa koji sarađuje sa policijom pa su privedene, a ovi ostali 100tinak mogu neometano da nastave da rade kao i proteklih godina? Svaka čast na akciji...

  • Sasa Ilic

    08:44 // 17. 3. 2013.

    Pored Kalce,ispred muzeja,kod hotela Nis,decasi od 20.ak godina prodaju hemijske olovke ili neke razglednice.Na odeci nose zakacen neki bedz,sa slikom srca.Kazu gazda im je iz sela Hum,a ima lokal u podzemnom.Pre par meseci pitao sam ih kolika im je plata.Decak mi je odgovorio da su radili ceo mesec,a da ih je gazda odveo na veceru da jedu koliko mogu.Da napomenem da su deca bivsi djaci specijalne skole...Cisto iskoriscavanje dece.Trebalo bi ove moje tvrdnje proveriti,kao i njihovog gazdu.Zao mi je te dece...

  • Snezana Rajic

    20:49 // 17. 4. 2013.

    Komunalcima je naj vaznije da ganjaju babe po pijacama koje prodaju strukove bosiljkai slicne gluposti za neku sicu jer zaboga ne placaju tezge i poreze a sto ovi prosijaci vrsljaju po ulicama da je po nekad nemoguce proci nema veze.To je verovatno bitno biracko telo jel'te.Jadna smo ti mi zemlja.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: