Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:19, 2. 4. 2018.

| Hronika

Lekari se bore za život devojke i vozača iz udesa u Knjaževačkoj

Autor:J. C. M.Izvor:Južne vesti
udes Knjazevackoj
Biciklista preminuo na licu mesta; foto: D. Milojković

Nakon što je sinoć operisana, 24-godišnja devojka povređena u saobraćajnoj nesreći u Knjaževačkoj ulici u Nišu u kojoj su poginuli njena sestra i stariji biciklista, životno je ugrožena. Lekari se bore i za život vozača koji je "pokosio" ove devojke i biciklistu.

U niškom Kliničkom centru kažu da je nakon hirurške intervencije devojka smeštena na intenzivnu negu Klinike za anesteziju.

Nalazi se na aparatima za veštačko disanje i lekari se bore za njen život - kažu u Kliničkom.

Na nju i njenu sestru koje su se nalazile na autobuskom stajalištu naleteo je 30-godišnji vozač “opel astrom”. Starija sestra, 27- godišnja devojka, sinoć je podlegla povredama.

Kako kažu u policiji, i vozač je teško povređen i životno ugrožen. Muškarac koji je bio kolima sa njim, 25-godišnjak, lakše je povređen i pušten na kućno lečenje.

Podsetimo, vozač "opela" je najpre oborio 82-godišnjeg biciklistu, koji je odmah podlegao povredama, a potom udario u dve devojke koje su bile na autobuskom stajalištu.

Policija je izvršila uviđaj, pa se očekuje utvrđivanje svih detalja o uzrocima ove nesreće.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aca

    20:39 // 2. 4. 2018.

    Nesrecama doprinose i ocajne ulice sa kraterima pored ovakvih pijandura, a i za to niko ne odgovara. Bezite deco odavde.

    • Zarko

      02:14 // 3. 4. 2018.

      Bas tu ima nekoliko ogromnih rupa

  • Zdenko DZunic

    12:17 // 2. 4. 2018.

    Najlepse molim Saobracajnu Policiju, da se prilikom ovih nesreca, lice koje je izvrsilac nesrece, stavi kao pocinilac ubistva u pokusaju sa predumisljajem, jer ce u suprotnom, porodice oruzjem uzimati pravdu u svoje ruke.Najkraca kazna za ovo bi bila 15 godina. Zato, molim Vas, pojacajte kontrole.

  • Павле

    10:49 // 2. 4. 2018.

    Огроман број људи погине у Србији у саобраћају, 200,300 на месечном нивоу. Огроман број је могуће спречити, али слабо се шта ради. Медији би могли да посвете бар исту пажњу тим смртним случајевима и њиховој превенцији као што посвећују епидемији морбила, од које месечно умре 100 пута мање људи. Ко су ти људи који су погинули, како се њихова смрт могла спречити и сл.

    • Igor

      18:17 // 2. 4. 2018.

      Lepo bi bilo kada bi postojala i vakcina protiv saobraćajnih nesreća. Ovako... A trebalo bi da policija bude na ulicama a ne u kancelarijama.

    • Luka

      00:51 // 5. 4. 2018.

      Glupo poredjenje skroz, mozda ti bode usi sto moras da vakcinises dete. Elem, 10 kamera kroz Knjazevacku bi resilo problem, ali bolje da policija iskace iz zbunja kako bi naplatila po 5.000 din. za budzet drzave koja za Nis brine koliko i za Burundi. Dobro, mozda preterujem, malo manje...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: