Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:19, 2. 4. 2018.

Lekari se bore za život devojke i vozača iz udesa u Knjaževačkoj

udes Knjazevackoj Biciklista preminuo na licu mesta; foto: D. Milojković

Nakon što je sinoć operisana, 24-godišnja devojka povređena u saobraćajnoj nesreći u Knjaževačkoj ulici u Nišu u kojoj su poginuli njena sestra i stariji biciklista, životno je ugrožena. Lekari se bore i za život vozača koji je "pokosio" ove devojke i biciklistu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Zdenko DZunic

    12:17 // 2. 4. 2018.

    Najlepse molim Saobracajnu Policiju, da se prilikom ovih nesreca, lice koje je izvrsilac nesrece, stavi kao pocinilac ubistva u pokusaju sa predumisljajem, jer ce u suprotnom, porodice oruzjem uzimati pravdu u svoje ruke.Najkraca kazna za ovo bi bila 15 godina. Zato, molim Vas, pojacajte kontrole.

  • Naissus

    10:43 // 2. 4. 2018.

    Lekari da daju sve od sebe da odrze u zivotu takozvanog vozaca da bi moglo da mu se sudi zbog dvostrukog ubistva (nadam se da nece da premine jadna devojka koja je na aparatima). I nadam se da nece tatica da ga izvuce iz papazjane pa da vuk pojede magarca kao i u mnogim drugim slicnim slucajevima

    • Niko bitan

      06:57 // 3. 4. 2018.

      Greska bi bila poslati ga u zatvor,dzabe bi jeo i bio na trosku drzave. Treba ga odvesti kod nesrecnih roditelja,jos nesrecnijih devojaka,i pustiti ih da mu oni lepo presude. Za ovo sto je on uradio kazna ne postoji,postoji samo gnev ocajnih roditelja.

  • Павле

    10:49 // 2. 4. 2018.

    Огроман број људи погине у Србији у саобраћају, 200,300 на месечном нивоу. Огроман број је могуће спречити, али слабо се шта ради. Медији би могли да посвете бар исту пажњу тим смртним случајевима и њиховој превенцији као што посвећују епидемији морбила, од које месечно умре 100 пута мање људи. Ко су ти људи који су погинули, како се њихова смрт могла спречити и сл.

    • Igor

      18:17 // 2. 4. 2018.

      Lepo bi bilo kada bi postojala i vakcina protiv saobraćajnih nesreća. Ovako... A trebalo bi da policija bude na ulicama a ne u kancelarijama.

    • Luka

      00:51 // 5. 4. 2018.

      Glupo poredjenje skroz, mozda ti bode usi sto moras da vakcinises dete. Elem, 10 kamera kroz Knjazevacku bi resilo problem, ali bolje da policija iskace iz zbunja kako bi naplatila po 5.000 din. za budzet drzave koja za Nis brine koliko i za Burundi. Dobro, mozda preterujem, malo manje...

  • Aca

    20:39 // 2. 4. 2018.

    Nesrecama doprinose i ocajne ulice sa kraterima pored ovakvih pijandura, a i za to niko ne odgovara. Bezite deco odavde.

    • Zarko

      02:14 // 3. 4. 2018.

      Bas tu ima nekoliko ogromnih rupa

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: