Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:40, 12. 2. 2018.

| Hronika

Lekari se bore za život muškarca koji je teško povređen u tuči

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Klinički centar
38-godišnjak primljen sa teškim povredama glave; foto: JV/J. A.

Muškarac koji je za vikend povređen u tuči, u jednom od niških klubova, je u komi, kako kažu u Kliničkom centru, i lekari se bore za njegov život. 38-godišnjak je primljen sa teškim povredama glave, a u policiji kažu da rade na rasvetljavanju ovog događaja.

Incident se, prema nezvaničnim informacijama, dogodio u “Cubo” klubu u Nišu, a policiji je, kako kažu, u noći između subote i nedelje prijavljeno da se dogodila tuča između dvojice ili trojice muškaraca.

Jedan od učesnika tuče je prevezen je u niški Klinički centar, gde je primljen sa teškim povredama glave.

Hitno je zbrinut i urađena mu je dijagnostika, nakon čega je urađena i neurohuruška intervencija, odnosno operacija zbog hematoma na mozgu. Nakon operacije je smešten na intenzivnu negu neurohiruške klinike. On je u komi, komatozan je, na veštačkoj ventilaciji, životno ugrožen i lekari se i dalje bore za njegov život - pojašnjavaju u Kliničkom centru.

U policiji kažu da je o tuči obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i da rade na rasvetljavanju ovog događaja.

Majka povređenog Ljiljana Miljković, koja se u međuvremenu javila redakciji Južnih vesti, kaže da je dobila informaciju iz policije da su zbog tuče sa njenim sinom privedena dvojica mladića i apelovala na nadležne da se ovaj slučaj reši, jer kako je rekla "sada je njeno dete povređeno, a sutra može biti neko drugi".

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jasar

    16:52 // 18. 2. 2018.

    Ovi sto udaraju minuse ,mogu da zamislim koliko zla imaju u sebi ,cin podrzavaju ovo ubistvo,za vas je samo samica dva sa dva ,i to vam je mnogo...

  • Suzna M

    15:56 // 14. 2. 2018.

    Prokleti zlikovci bilo koju kaznu da dobijete bice nedovoljno za ono sto ste ucinili ovom mladom i predobrom coveku...vi ne zasluzujete da zivite...da li su vasi roditelji ponosni na vas kad ce se drznuti da vas zastite placajuci vam advokate?...da li bi stitili zlikovce da njihovo dete ili brat lezi slomljene glave,u komi ,na aparatima...prokleti ste i vi tracari koji se hranite tudjom mukom...

  • ime i prezime

    16:29 // 13. 2. 2018.

    u cubo svaki dan neka tuca,ne znam zasto taj klub grad jednostavno ne zatvori.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: