Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:21, 16. 11. 2019.

Leskovčanka se svađala sa nastavnicom, pa nasrnula na decu - šest učenika povređeno

škola Slučaj prijavljen policiji; Ilustracija; foto: A. K.

Nakon svađe sa nastavnicom zbog lošeg ophođenja druge dece prema njenom, nezadovoljna majka ušla je učionicu i nasrnula na đake. Sa ogrebotinama je, kako kažu u Bolnici, prošlo šestoro učenika 6. razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić”. Direktor škole kaže da je slučaj prijavljen policiji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan

    14:57 // 16. 11. 2019.

    Nije trebalo da napadne decu vec samo nastavnicu. Sigurno nastavnica ne radi posao kako treba i pokusava da zataska i minimalizuje slucaj kao sto se radi u svim skolama po Srbiji. Zeni prekipelo.

  • Ivana

    14:59 // 16. 11. 2019.

    A šta ako je dete te majke trpelo nasilje od dece koje je ona napala, a niko od nadležnih nije reagovao, što nije redak slučaj? U tom slučaju, i ja bih isto postupila! U suprotnom, treba odgovara...

    • Takodje Ivana

      21:40 // 17. 11. 2019.

      Ako potrazite na netu, videcete i novije vesti na ovu temu. Treba sacekati da se obe strane oglase. Cerka ove gospodje se navidno zalila da se drugarice prema njoj lose odnose, sve je vise puta ispitivano, cak i u prisustcu policije ( navodno ). S druge strane ova gospodja je u svim okrsaju prebila po svedocenju ucenika 2 decaka koji su samo pokusali da zastite svoje drugarice.

    • Takodje Ivana

      21:44 // 17. 11. 2019.

      A s druge strane,Vi mi delujete kao uravnotezena osoba, ne verujem da biste manicno upali u odeljenje i krenuli da u stomak udarate dete od 12 godina, da laktom udarate to isto dete u nos i da grebete klinke od 12 godina. Sam cin ovog nasilja pokazuje da se radi o labilnoj osobi. Sve i daona jeste pri cistoj svesti, nasilje nad decom nije resenje.

  • hm

    15:54 // 16. 11. 2019.

    Njeno dete je trpelo maltretiranje.... greska je sto je napala tu decu.... njihovi roditelji su tu odgovorni kao i direktor skole.... znaci....

  • Trending

    18:43 // 16. 11. 2019.

    Jala brat i buba koreli pod hitno da se prime kao nastavnici u skolama pa da vidis kako ce da zavlada mir, eee SRBIJO moja ... jadna li si ...

  • objektivno

    13:14 // 17. 11. 2019.

    Meni nije normalno i moguce da jedno dete moze da bude maltretirano od celog odeljenja.Sta je ovde istina,ne znamo i ne osudjujmo i ne pravdajmo nikoga.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: