Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:37, 29. 6. 2011.

| Hronika

Majka bacila decu sa zgrade

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
stop
mesto tragedije

NIŠ - Nišlijka  A.S. bacila je noćas oko 00,30 sati svoje dvoje maloletne dece sa zgrade u Ulici Kralja Aleksandra, saopštila je niška policija.

Deca su stara dve i četiri godine.

Prema prvim informacijama mališan od dve godine izgubio je život na licu mesta, dok je starija devojčica preživla, ali je u teškom stanju.

Više detalja znaće se posle istrage Policijske uprave u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Milan petrovic

    16:52 // 29. 6. 2011.

    A i vi novinari ste stvarno mutavi.. jeste da naslov govori sve za sebe.. ali opet radi se o nasem gradu.. o nasim gradjanima.. treba da ljude trgnete iz postkomunisticke depresije.. da im ukazete sta se desilo.. zar treba da se svi internet portali u zemlji i regionu zgrazavaju nad onim sto se desilo ..samo na juznim vestima ..ko da se radi o dva predmeta koja je majka bacila nehotice..kroz terasu.. i sad se samo ceka policija.. koja je inace jedna od najmutavijih u zemlji..sta ima oni da saopste.. kakve detalje.. nije ovo kriminalni obracun.. nego jeziv dogadjaj..

    • Predrag Blagojevic

      17:00 // 29. 6. 2011.

      Milane, zar je potrebno da se naglasi "zgražavanje"? Želja nam je upravo da izbegnemo patetiku.
      Izneti su podaci onako kako je policija saopštila. Niko od nas nije bio tamo pa da možemo da pišemo o tome kao da smo sve videli. Sve što znamo je ono što je policija rekla. Nema svedoka, nema snimaka.

    • Milan petrovic

      17:18 // 29. 6. 2011.

      blagojevicu patetika je kad Oza pise kako je jeo burek pa sreo komsiju i onda lepo odspavao..
      ovde se radi o dogadjaju kakav nije zabelezen u Nisu (koliko znam).. o kakvoj patetici pricas.. devojcica je prezivela i samo ce ona nositi u sebi ono kroz sta je prosla te noci.. izvestavate ko da je pukla guma na nis ekspresovom autobusu.. i ceka se "recita" niska policija da nam objasni sta se desilo.. razumem ja vas ..mlada ste ekipa ..i vas je ovo snaslo.. ne znate kako da odreagujete.. zato i pokusavam dobronamernom kritikom da uticem na vas hladni i nezanimljivi stil..

  • Davor Todorović

    15:32 // 29. 6. 2011.

    Nema, ovo ima sve gore i gore da bude. Ludaci se šetaju ulicama, i kad im se prohte presude i sebi i drugima. Niko nas neće da uništi, sami sebe ima da uništimo.

  • Nislija Srbin

    10:32 // 29. 6. 2011.

    ubi se sama ..sta si decu povukla za sobom!? ..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: