Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:26, 21. 5. 2021.

| Hronika

Manje količine droge otkrivene na Gradini, putnici sve maštovitiji u skrivanju narkotika

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
droga
Narkotici u tetrapacima; foto: Uprava carina

Labelo za usne, kutija žvakaćih guma, sok u tetrapaku i kesa sa smećem - predmeti su u kojima su carinici na Graničnom prelazu Gradina tokom 2 dana pronašli paketiće marihuane, kokaina, hašiša i semena indijske konoplje.

Manje količine različitih narkotika, najverovatnije, kako pretpostavljaju carinici, za ličnu upotrebu, pronađeni su u 2 odvojena slučaja 19. i 20. maja. Prvi slučaj na Gradini otkriven je kada je za detaljnu kontrolu na izlazu iz zemlje izdvojen automobil "folksvagen multivan starlajn“ nemačke registracije, kojim su putovala dvojica muškaraca starih 33 i 37 godina. droga Droga i u žvakama i labelu; foto: Uprava carina

Ličnim pretresom u džepu jakne mlađeg brata pronađena je ručno pravljena cigareta marihuane. On je i u drugom džepu jakne krio lateks rukavicu, koja je takođe bila napunjena ovim narkotikom. Daljim pregledom vozila, između sedišta su pronađena 2 tetrapaka puna soka, u kojima je pored tečnosti bilo i nekoliko paketića marihuane i hašiša - saopštavaju iz Uprave carina.

seme marihuane Seme marihuana; foto: Uprava carinaTu nije bio kraj, pa su carinici i u kesi sa smećem pronašli paketić kokaina zamotan u papirnu maramicu, kao i 2 epruvete i jedno originalno papirno pakovanje sa ukupno 60 semenki indijske konoplje.

U sličnom pokušaju osujećen je 27-godišnji muškarac - među ličnim stvarima u automobilu "pežo 308“ francuske registracije pronađena su 2 grumena kokaina, sakrivena među žvakaćim gumama u originalnoj plastičnoj kutiji, nakon čega su čak i u labelu za usne pronađena 2 paketića marihuane.

U oba slučaja putnike su, dodaju iz Uprave carina, zajedno sa otkrivenim narkoticima, preuzeli policija i tužilaštvo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • bidza

    13:20 // 23. 5. 2021.

    Carinici na Gradini su najstroziji. Najvise rade ,a onda ih uhapse bez razloga!

  • Pjerica

    23:38 // 21. 5. 2021.

    Majete ljude koji napustaju zemlju.. Nit su posli nit su dosli kod nas..
    Nego turci pa ajde..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: