Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:37, 22. 12. 2016.

| Hronika

Marihuana u rukavu, hašiš u kroasanu, a vijagra u točku

Autor:J. Ć.Izvor:Južne vesti
Kamagra
Probao da prošvercuje Kamagru; foto: Uprava Carina

Carinici su 21. decembra na Graničnom prelazu Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja manjih količina marihuane i hašiša, koje je putnik krio u rukavu i u kroasanu. Istog dana na tom prelazu sprečili su i krijumčarenje oko 100 kutija “kamagre”, leka za potenciju.

Marihuanu i hašiš carinici su pronašli prilikom kontrole na izlazu iz zemlje kod muškarca koji je putovao sam. On je bio za volanom „opel astre“ danskih registarskih oznaka, a prilikom kontrole, kako navode carinici, rekao je da kod sebe ima samo ručni prtljag. Džoint Džoint sakrio u pakli cigarete, foto Uprava Carina

Tokom detaljnog pregleda, najpre je u paklici cigareta pronađen jedan „džoint“, da bi potom u levom rukavu dukserice koju je putnik imao na sebi bila pronađena još četiri, ukupne težine 2,5 grama - ističu u Carini.

Osim “džointa” oni su daljom kontrolom pronašli i 2,5 grama hašiša umotanog u aluminijumsku foliju i to u kroasanu koji se nalazio u torbi sa hranom. Hašiš u kroasanu Hašiš u kroasanu; foto Uprava Carina

U sredu su prilikom kontrole kamiona turskih registarskih oznaka koji je putovao na relaciji Turska-Francuska, na istom graničnom prelazu carinici sprečili i krijumčarenje vijagre koju je vozač krio u rezervnom točku sa spoljne strane.

Kamion je skenerom izdvojen zbog nepravilnosti, da bi detaljnim pregledom bilo pronađeno 95 kutija leka “kamagra 100 mg”, od kojih svaka sadrži 7 kesica po 100 mg tog preparata - kažu u Carini.

Kamionom je, kako dodaju, upravljao strani državljanin koji nije prijavio robu i za nju nije posedovao dokaze o poreklu, zbog čega je celokupna količina zadržana dok se postupak ne okonča.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • xyz

    22:20 // 22. 12. 2016.

    Sta li bi se dobilo mesanjem zaplenjenih supstanci? :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: