Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:49, 22. 11. 2022.

Metak u niškog agenta BIA, bivši žandarm u bekstvu, kokain, eksploziv - mesec dana ćutnje o “porodičnom nasilju iz nehata”

policija Neuspelo hapšenje i zaplena; Foto: B. S.

Ni policija, ni Bezbednosno-informativna agencija i posle mesec dana nisu dali konkretne detalje akcije koja je uzburkala Niš, a jedno “službeno lice” umalo koštala života. Prvo je rečeno da je ranjen policajac, a zapravo je ustreljen agent BIA u akciji hapšenja bivšeg žandarma Nikice Ristića. On nije pronađen, ali jeste pola kilograma kokaina, 4 kg marihuane, uz nelegalno oružje. Ristić je i dalje u bekstvu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • bata Petrović

    18:24 // 22. 11. 2022.

    Bio sam ubeđen da od niske policije ne postoji gora bezbednosna organizacija u regionu.
    Prevario sam se.
    Od niske policije je gora jedino niska žandarmerija.

  • Pera

    18:37 // 22. 11. 2022.

    Panić ne bi umro da su lekari iz Smedereva savesno ga lečili. Pošto nije imao vezu, a lekari nemaju znanja, kada je krenulo po zlu, prebacili ga za Bg i tamo je umro. Nikica nije kriv za njegovu smrt. Obuku za upotrebu vatrenog oružja u urbanoj sredini su prošli samo Žandarmerija, ostala policija i BIA nije prošla obuku. Oni ne znaju pištolj da rasklope a ne da ga koriste kako je po PS-u.

    • Rale

      20:35 // 22. 11. 2022.

      @kolega Pero, upotreba oruzja u urbanoj sredini i u simulacijama poligonsog gadjanja na nivou 2 vaze za sva OSL, Zandarmerija ima samo cesci pristup strelistu i vise cevi na raspolaganju. Nije u redu lose komentarisati o kolegama iz Odeljenja interventne, ne daj Boze im se sa Vasim misljenjem nadjete u poziciji sticenog lica. Onda bi shvatili rigidnost i ozbiljnost obuke. I medju zitom ima kukolja

    • Dejan

      23:14 // 22. 11. 2022.

      Jel si sudski veštak iz medicinske struke da procenjuješ da li je neko umro lekarskim neznanjem. Prvo i osnovno pitanje je zbog čega je ubica na slobodi?

  • Dipl.ing.arh.

    19:20 // 22. 11. 2022.

    Ono kad glavni i odgovorni urednik napiše vest staru tri nedelje.

  • PA

    19:30 // 22. 11. 2022.

    Agent BIA sa 28 godina. Majko mila gde mi zivimo

    • Sale

      21:14 // 22. 11. 2022.

      Ne, nego ce da bude neki penzos od 70 godina sa bocom kiseonika u nosu, cigaretom u ruci i stomakom do zuba kao kod trudnice. A umesto oruzja kesica cvaraka da bolje potrci za beguncem...ajde be ne blamirajte se sa komentarima.

    • Sa kim sve delimo kiseonik

      08:03 // 23. 11. 2022.

      @PA
      Poenta jadni mi kada zivimo sa takvima.. Ovo je operativac koliko godina po tebi treba da im da bi nosio pistolj?
      Ti ga napravi da je on direktor BIA pa kao kako tako mlad.

  • Petar SNS

    19:41 // 22. 11. 2022.

    Čudno to što se masovno iz te grupe generacije Žandarma brzo prebacili u kriminal . Pustite te priče pa ovo je Niš pa ja sednem u kafić na kafu kroz Kazandžijsko sokače i sve saznam . Bivši žandarmi se spominju u raznim aferama ucene licitacije obezbedjenja lica iz sveta kriminala .prodaje zidanja raznih stvari i slično . Eksploziv u stanu ? Verovatno nije za krivolov i ribolov . Privesti pravdi .

    • Rale

      20:41 // 22. 11. 2022.

      Konkurs za prijem u posebne jedinice policije, poput žandarmerije je stalno otvoren pa prvo probajte pa onda komentarišite. Za sve nepravilnosti koje uočite u civilstvu, imate sajt sa linkom za prijavu SUK-u, navedite što detaljniji opis i kolege će postupiti po prijavi. A Vas štiti Zakon o tajnosti podataka o ličnosti.

    • Torpedo

      21:17 // 22. 11. 2022.

      Pa,kad sve znas i kakva je policija ,zandarmerija i Bia ,sto ne utices na svoje gazde, da izbace i uhapse one koji se bave kriminalom ! Ti si neki borac za pravdu za boljitak naroda .

    • vmp

      07:39 // 23. 11. 2022.

      kuku, mora branim petra, poslednje vreme doslo.
      @rale a gde ti zivis? u nedodjiji? u nekoj izmisljenoj zemlji gde sud i tuzilastvo, policija rade svoj posao, nisu tu zbog zastite mafije i politicara(mada je to kod nas isto). u zemlji gde ne fale 2 min. snimka, gde db ne obezbedjuje plantaze marihuane?
      da li su "kolege postupile po prijavi" kada je rusena savamala?
      e rale, panduru stari...

  • Dragan

    19:57 // 22. 11. 2022.

    Lepo je imati partijsku policiju,dok se za neke zadatke koriste kriminalci(navijjaci)...V.Nevolja,Mutavi,Rosavi,Aca Robija,itd...nikad nismo bili bezbedniji...profesionalno,nema sta...pa da poslusamo A.Grozdanovic i da hapse zbog verbalnog delikta.Quo vadis Srbijo???

  • Bin Zajeb el Najdan

    03:59 // 23. 11. 2022.

    Sramota me da čitam ovo. Jadni ste vi žandari i BIA.

  • Nik

    21:28 // 23. 11. 2022.

    Sta li lupate

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: