Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:46, 1. 4. 2018.

Mladić teško povređen u kamenolomu kod Bele Palanke

bager kašika foto aleksandar kostic "Kašika" teška nekoliko stotina kilograma pala na mladića; Ilustracija; foto: A.K.

Dok je radio u kamenolomu u selu Dolac kod Bele Palanke, na 24-godišnjeg mladića pala je "kašika" koja se otkačila sa bagera. Sa teškim povredama, on je iz pirotske bolnice prebačen u niški Klinički centar.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Velja

    20:22 // 2. 4. 2018.

    Jako je lose sto pisete ovakve clanke,a da predhodno niste proverili sve cinjenice. Povredjeni ima vise od 24 god,nije transportovan u Pirot vec odmah da lica mesta u kc nis,znam jer sam mu licno ukazivao pomoc. O pojedinostima nije eticki dalje govoriti. I povrede su nastale malo drugacije....

  • Velja

    20:26 // 2. 4. 2018.

    Jos nesto nije u kamenolomu Dolac vec na savim drugom delu bele palanke na starom putu ka Svrljigu. Informisite se malo bolje....

  • Ana

    21:46 // 2. 4. 2018.

    Iz prve ruke mogu da vam reći da je povređenom radniku pružena medicinska pomoć na mestu povređivanja i nakon toga direktno prebačen u KC Niš.

  • Srđan Nikitović

    01:51 // 26. 4. 2018.

    Hahahahahaaaaa, ova vest se radi baš o meni i mnogo nam je smešno novinarstvo. Jedino zahvaljujem na godinama, jer imam 36,nesreća se dogodila tako što sam bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, nije se otkačila kašika od bagera već je na mene pala kašika od utovarivača. Hitnu pomoć iz Palanke sam čekao više od pola sata i prebačen sam odmah u Niš gde su me odmah operisali i stavili van životne

  • Srđan Nikitović

    01:57 // 26. 4. 2018.

    Nakon ukazane pomoći i par dana oporavka u kbc Niš, na lični zahtev sam prebačen u Bg, gde se i sada nalazim na lečenju. Volim objektivnu sliku o svemu, ne treba pisati da bi nešto pisao i pričati da bi samo pričao.

  • Milan

    23:20 // 1. 4. 2018.

    Te firme, radnike tretiraju kao robove. Ne vode računa o bezbednosti , o poštovanju zakona o radu , o ničemu.

  • Mr Reki

    08:58 // 2. 4. 2018.

    Pre svega, žao mi je nesrećnog mladića jer je njemu najteže. Želim mu sve najbolje i da se što pre oporavi i vrati svojoj kući i porodici. Nervira me idiotska birokratija: životno ugroženog čoveka su vozili do Pirota (50 km) da bi ustanovili da mora hitno na operaciju za koju nemaju mogućnosti da izvedu i šalju ga nazad za Niš (72 km). Kamenolom je od Niša udaljen manje od 30 km. Stop idiotluku!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: