Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:11, 1. 12. 2017.

| Hronika

Moma Stojanović: Gorela kola niških načelnika i inspektora

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
stojanovic
Stojanović zabrinut za bezbednosnu situaciju u NIšu; foto: FB strana "Iskreno za Niš"

Načelnicima odeljenja i inspektorima niške policije, kako kaže odbornik niške Skupštine i dugogodišnji bezbednjak Momir Stojanović, gorela su kola mnogo pre nego što su, kako se sumnja, upaljeni automobili zamenika gradonačelnika Niša i direktora “Tržnice”. U policiji kažu da o tome nemaju informacije.

Ono što je nedavno za skupštinskom govornicom rekao poslanik Zoran Živković, potvrdio je i dopunio Stojanović, gostujući u emisiji “60 minuta” Južnih vesti.

On je rekao da su u poslednje 2 godine goreli automobili čak 3 pripadnika Policijske uprave u Nišu.

Pre dve godine 2 auta su zapaljena policijskom inspektoru Petkoviću (prim. aut. Nebojša Petković). Letos je, posle povratka sa godišnjeg odmora, zapaljen auto načelniku Odeljenja kriminalističke policije gospodinu Utviću (prim. aut. Dejan Utvić). Pre 15 dana je zapaljen auto inspektoru za suzbijanje droge, a sada inspektoru u Aleksincu gospodinu Dojčinoviću - rekao je Stojanović u emisiji.

Međutim, u niškoj Policijskoj upravi je novinarima rečeno da o paljenju automobila načelnika i inspektora nemaju informacije, a na pitanja koja su im na ovu temu poslata mejlom nisu odgovorili.

Za Stojanovića je, kako sam kaže, ovakav odgovor policije frapantan.

Šta se dešava u ozbiljnim zemljama ako policija ne može da rasvetli 7 ili 8 paljenja automobila? Kako da se oseća običan građanin? Pazite, zapaljen je auto zamenika gradonačelnika Grada Niša. Zapaljen auto načelniku Odeljenja kriminalističke policije. Zar to ne govori o jednom opštem stanju bezbednosti u Gradu Nišu? - pita Stojanović.

On kaže da paljenje vozila zamenika gradonačelnika Miloša Banđura ima veze sa nedavnim konkursom za izbor direktora javnih preduzeća.

U policiji znaju kuda ti tragovi vode i oni vode ka nekima iz stranke na vlasti. Zato je stav onih koji istražuju - ako njih počenmo da razobličavamo, zamerićemo se direktoru policije i Ministru unutrašnjih poslova, a ja ne bih da izgubim posao. E mi moramo da se izborimo sa tim. Mi moramo da imamo stručnu i odgovornu policiju - kaže Stojanović.

Podsetimo, prvi je o paljenju automobila niških policajaca govorio Zoran Živković i to samo nekoliko dana nakon što su goreli automobili zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura i direktora Tržnice Gorana Đorđevića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Numancia

    19:45 // 1. 12. 2017.

    Evo reseeenja,"Zuti" su krivi!

  • babajaro

    15:33 // 1. 12. 2017.

    Ovo nikada nije bilo kad policiji pale auta ne znam šta drugi da očekuju,a povrh svega niko se ne oglašava,ako ih je strah neka idu da čuvaju gradilišta ili su toliko ogrezli i oni sami u svemu tome.

  • GoranČe

    14:07 // 1. 12. 2017.

    Važno je da smo namontirani i našminkani pred svetom i da su nam puna usta stabilnosti, pomirenja i razumevanja za druge. A to što nam se unutrašnji organi raspadaju od truleži i što se međusobno davimo i koljemo Mugabea ne zanima

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: