Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:42, 8. 11. 2021.

| Hronika

Motociklista iz Vranja teško povređen u udesu, drugi Vranjanac vozio sa 1,67 promila

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
policija
Tri nezgode u Vranju; foto: A. Kostić

Sa teškim telesnim povredama prošao je 18-godišnji Vranjanac prilikom sudara automobila i motora kojim je on upravljao. Za vikend je u Vranju bilo još dva udesa u kojima nije bilo povređenih, a iz saobraćaja je isključen 25-godišnji vozač koji je za volanom bio sa 1,67 promila alkohola u krvi.

Nezgoda se dogodila, kažu u vranjskoj policiji, na raskrsnici ulica Kraljevića Marka i Vojvode Mišića, nešto posle 17 sati. Sudarili su se "opel astra“, kojim je upravljala 40-godišnja žena i motocikl koji je vozio 18-godišnji mladić.

Između dva vozila je došlo do kontakta nakon što je automobil skrenuo iz Ulice Kraljevića Marka ka Ulici Vojvode Mišića. Nakon pada na kolovoz sa motocikla, mladiću je medicinska pomoć ukazana u Zdravstvenom centru Vranje, gde su mu konstatovane teške telesne povrede - kažu u policiji.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, uviđaj je obavila saobraćajna policije i još uvek se utvrđuju sve okolnosti pod kojim je došlo do nazgode.

Takođe, saopštavaju iz policije, zadržana su dvojica vozača na vranjskim ulicama. 25-godišnji vozač "forda“ isključen je iz saobraćaja jer je utvrđeno da je vozio automobil sa 1,67 promila alkohola u organizmu, dok je 32-godišnji muškarac iz Vranja koji je upravljao "opelom“ odbio da se podvrgne alkotestu.

Protiv vozača će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: