Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:22, 26. 9. 2015.

| Hronika

Muškarac izboden u centru Niša

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
nož
Napad se desio na Trgu preko puta niške Opštine; Ilustracija; foto: flicker.com

Ispred ugostiteljskog objekta, u parku preko puta zgrade Gradske uprave u Nišu, noćas oko jedan sat posle ponoći 33-godišnji muškarac je izboden nekoliko puta.

Zasada se ne zna zdravstveno stanje povređenog muškarca, a iz policije saopštavaju da je prevezen u niški Klinički centar.

Policija intenzivno traga za osumnjičenim Z. Lj. (46) iz okoline Doljevca zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju - stoji u saopštenju.

Prema još nepotvrđenim informacijama, policija traga za Zoranom Ljubićem zvanim Međarac, rođenim bratom predsednika Opštine Doljevac Gorana Ljubića.

Podsetimo, Zoran Ljubić je uhapšen 2013. godine zbog sumnje da je kao vlasnik preduzeća "Vodogradnja" iz Pukovca, zajedno da još trojicom, pretio vlasnicima konkurentske firme.

Potom su prošle godine braća Ljubić zajedno sa više od 10 funkcionera i privrednika iz Doljevca osumnjičeni za razne zloupotrebe. Kako je tada saopšteno, oni su navodno asfaltirali već asfaltirane ulice, izbegavali plaćanje poreza, iznajmljivali nepostojeće mašine i oštetili budžet za preko 40 miliona dinara.

Predsednik Opštine Doljevac i njegov brat Zoran bili su bekstvu, i dok se Goran Ljubić predao posle 2 nedelje, brat se predao policiji nakon nekoliko meseci.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Крк

    03:38 // 5. 10. 2015.

    Da da da da da da da

  • Dragutin

    11:20 // 27. 9. 2015.

    Ovo "Iz okoline Doljevca" je velika uvreda za sve Pukovčane

  • Farsa

    10:44 // 27. 9. 2015.

    Strasno je citati vise ovo,prave Nislije,prava gospoda se povukla nema ih nigde,zatvorili se ljudi ,zive neki svoj zivot ,cute pred ovakvim pojavama koje vladaju gradom,drze sve i svasta,pitaju se sto je najgore.Zavladali dziberi sa pocupanim obrvama,istetoviranim rukama i sto sarenijim majicama.

    • Ratko Besparica

      17:30 // 30. 9. 2015.

      Zasto ocenjujes ljude po izgledu??? Nisi bas ta prava gospoda o kojoj pises, s oprostenjem.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: