Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:35, 11. 4. 2021.

| Hronika

Na pešačkom prelazu na Vizantijskom bulevaru teže povređena dva pešaka

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
policija
Dva pešaka povređena kod Merkatora; foto: A. Kostić

U saobraćajnoj nezgodi na Vizantijskom bulevaru danas u Nišu na 75-godišnju ženu i 80-godišnjeg muškarca iz Niša naleteo je automobil, kažu iz niške policije, nakon čega ih je ekipa Hitne pomoći sa teškim telesnim povredama prebacila u Univerzitetski klinički centar.

Nezgoda se, kako navode, dogodila oko 14:30, a prema prvim informacijama pešaci su bili na pešačkom prelazu, koji se nalazi nedaleko od tržnog centra Roda.

Za volanom automobila “golf” niških registaracija, koji je oborio dvoje pešaka, bila je 53-godišnja žena iz Niša, dodaju iz policije, koja je, kako saznajemo, išla iz pravca tržnog centra ka Bulevaru Nemanjića.

O događaju je obavešteno Osnovno tužilaštvo u Nišu, po čijem je nalogu izvršen uviđaj i biće podneta krivična prijava protiv žene iz automobila, saopštili su iz policije.

Ona je, pojašnjavaju, osumnjičena da je izvršila krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zika

    08:47 // 13. 4. 2021.

    Nesreće se dešavaju i dešavaće se , što greškom vozača ili greškom pešaka ! Auto je u proseku 1200kg težak ,ne može da stane u mestu i da ideš 20km na čas . Ne branim vozače ,ali ovo pešaci treba da imaju na umu . Ja sam vozač ali kad god mogu idem peške gradom i vidim ponašanje i jednih drugih ,svako sa svojim problemom,svi se negde žure ,a po neki idu ko muve bez glave !

  • Somi

    23:30 // 12. 4. 2021.

    Tu me je 15 minuta pre te nesrece za malo pokupio pubertetlija u Seatu,i jos me gleda lik,pita u cemu je problem???Rekoh decko,problem je u tvojoj glavi cim me pitas u cemu je problem.
    Postavite jednog prasinara tu,napisace 1000 kazni dnevno,potpisujem.

  • Nikola

    18:44 // 12. 4. 2021.

    Godinama prolazim na taj pesacki, cabe znak 30 i pesacki znak, kada voze ko nenormali 80 a kada dodju 100metera pred semafora onda koce nece i pesaka da propuste.Kamere pod hitno u svim glavnim ulicama!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: