Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:06, 21. 10. 2020.

Najveći ulov ikada na Toplici proslavio ribolovca, sada dobio krivičnu prijavu za krivolov

som Jedan od najvećih ulova na reci Toplici; Foto: Privatna arhiva

Zbog sumnje da je na reci Toplici 10. i 11. avgusta ove godine namenskim priborom prilagođenim ribolovu na nedozvoljen način, grabuljanjem odnosno kačenjem ribe za telo u nekoliko navrata zakačio po telu ribu, soma teškog 67kg i dugačkog 226cm, a zatim trokrakom udicom zakačio ribu za telo iznad glave i potom dovukao do obale i izvukao iz vode, prokupačko Osnovno javno tužilaštvo je pokrenulo istražni postupak protiv N. M. iz Prokuplja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • hvala Bogu

    17:45 // 21. 10. 2020.

    najzad da se neko kazni zbog krivolova. Nesavesni ribolovci i lovci talno nanose veliku stetu prirodi. kad dodamo zagadjivace problem je jos veci

  • Dzamutka

    19:00 // 21. 10. 2020.

    BISTRO!

  • Milan Bulajic

    20:59 // 21. 10. 2020.

    Ne mogu da verujem da postoji takav necovek da prijavi naseg brata. Pa sve i da je tako upecao, a nije, ne vidim razlog da se pokrece krivicna prijava, kao da je on najveci neprijatelj te reke, a fabrike koje su godinama zagadjivale tu Toplicu nisu dobile ni prekrsajnu prijvu. Momak ima sve uredne dozvole, svi znamo da je strastveni ribolovac i treba da budemo ponosni na njegov podvig!

    • Strastveni ribolovac

      23:43 // 21. 10. 2020.

      Pa veliki je problem ako ne vidis u cemu je problem ! Kakve veze ima uredno placena dozvola sa krivolovom . Postoji snimak kako vise puta probadaju jadnu zivotinju ... a on jos ispao i heroj . Bruka !

  • Meda

    04:59 // 22. 10. 2020.

    Ovo ni Kafka ne bi mogao da napiše... ako se ne pohvališ svetu da si izvukao najvećeg soma iz reke, džaba si ga vadio, ako se pohvališ, prdekana.

  • Dodjiteakosmete

    07:45 // 22. 10. 2020.

    Koliko ste prijava pustili zadnjih 5 godina "grabiljašima" ispod mosta u Batušincu i Malošištu, gde uskoro počinje grabuljanje i traje svaki dan ali svaki dan, tamo do marta? Tu se gospodo masakrira na tone i tone ribe i vi to dobro znate ali.......? Voleo bi da mi neko od nadležnih šerifa odgovori, mail adresa poznata redakciji, izvolite.

  • Dzoni

    07:53 // 22. 10. 2020.

    Svako ko zna coveka koji je upecao soma na Toplici takodje i zna da covek se bavi ribolovom sportski i da najveci broj riba vrati u reku , jezero. Ne postoji sansa ni najmanja da se sluzio nedozvoljenim prborom jer prvo bi to za njega bilo nedopustivo. A na kraju krajeva , da je krivolovio sigurno se ne bi slikao za novine i pokazao trofej. Sujeta i ljubomora...to je razlog ovoga.

  • Džoni

    10:26 // 22. 10. 2020.

    U mislima mi je članak iz 80 ih godina o ribolovcu iz Prokuplja i ulovu od oko 80 kg. Mislim da se prezivao Orbović i da je možda bio lekar. Proverite.

  • Dr. za rock and roll

    18:30 // 22. 10. 2020.

    Da se prekrstim i levom i desnom??? Sram vas bilo pustite decka na miru , bolje radite nesto posteno i ganjajte one sa vlasti sto se razbise od kradje i stvorise ovu nenormalnu mafijasku drzavu.

  • Pešak

    18:58 // 22. 10. 2020.

    Mani ribolov sadi konoplju, manje kazne.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: