Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:56, 13. 2. 2013.

| Hronika

Napad na kontrolora “Parking servisa”

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
PARKING-SERVIS.jpg
Arhivska fotografija

U Dušanovoj ulici u Nišu, čak petoro osoba napalo je kontrolora koji je redovno obavljao svoju dužnost.

Sve se odigralo u utorak, 12. februara, a kako kažu u “Parking servisu”, kontrolora je napalo 5 osoba.

On je napadnut, kako stoji u saopštenju, u trenutku izdavanja dnevne karte vozilu za koje nije bio plaćen parking. Tada su iz kafane izašli napadači i nasrnuli na kontrolora koji je vršio službenu dužnost.

- Na svu sreću, napadnuti radnik je prošao sa relativno lakšim povredama, ali je pod velikim stresom i trenutno se nalazi na kućnom lečenju - piše u saopštenju.

Slučaj je prijavljen policiji i napadači su identifikovani, a protiv njih će, kako kažu u Parking servisu, biti podnete krivične prijave za krivično delo “napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”.

U ovom javnom preduzeću apeluju na Nišlije da izbegavaju sukobe i obračune sa radnicima koji rade u kontroli naplate i da sve reklamacije upute Korisničkom servisu koji se nalazi u Voždovoj ulici.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nenad

    02:18 // 4. 5. 2013.

    Ako nemate para da platite parkiranje u gradu, parkirajte se u Zorana Djindjica 102 ili idite autobusom....

  • gradjanin

    22:47 // 16. 3. 2013.

    otisao sam kumovima u posetu, parkirao auto na trotoaru ispred kapije u 19 sati i 10 min. Po zavrsetku posete oko 21 nasao sam tzv. DNEVNU KARTU. Pitam se jel to parking servis radi prekovremeno. A mozda se zalazu za druzenje online.

  • Guard018

    23:37 // 14. 2. 2013.

    Dobio sam resenje od sudskog izvrsitelja da platim kazne, izmedju ostalog i iz 2011 godine na osnovu izvrsenih komunalnih usluga parking servisa. Advokat mi napise prigovor, a ja se raspitam kod sudija koje licno znam i dobijem odgovor: "Plati jer sud nikad nece presuditi u tvoju korist, jer kad bi to uradio morao, Parking servis bi tuzio ceo grad pa bi morali i retroaktivno da isplacuju ljudima koji su vec platili "kazne". To je cista politicka odluka i nema veze sa pravom po kojem bi trebali da sudimo " Znaci, klasican reket!!! I jos nesto...svi racuni za komunalne usluge zastarevaju posle godinu dana...ali ne i Parking servisovi!!! Lopovluk

    • theLab

      13:24 // 18. 2. 2013.

      Meni su poslali direktno u firmu da se odbija od plate. E sad kako je podatak o mom zapošljenju moj lični podatak i kao takav tajna. Lepo podnesem prijavu povereniku Šabiću i oni pokrenu neki sistem nadzora. videćemo kako će to da se završi, ali imam poverenja u poverenika. a kad se dokaže da su postupili suprotno zakonu, tužiću i PS i tu ustanovu koja je obelodanila moje podatke.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: